İnceleme Xiaomi 14T Pro ROM yükleyeceklerin dikkatine!

obayraktar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozan
Cihazım
MI 14T Pro
Konular
0
Arkadaşlar dün itibariyle cihazın bootloader kilidini açtım. eu ve elite rom daha çıkmadığı için çin romunu flaslamak istedim ancak hata verdi eksik indirme olabilir diye farklı bi siteden tekrar fastboot romu indirdim ancak o da yüklenmedi. tahminen çin romuna xiaomi engel koymuş. mecburen endonezya ve tayvan romunu yükledim. arama kaydı sadece tayvan romunda var. Bilginiz olsun
İçinde yüklü gelen TR romda seskayıt özelliği bulunuyor zaten.

Hengen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hengen
Cihazım
Mi 14T Pro
Konular
1
İçinde yüklü gelen TR romda seskayıt özelliği bulunuyor zaten.
Tr standartlarına uymuyor ses kaydı alma, ve Google in uygulamari kullanıyor Xiaomi global romunda arama ve SMS için, ses kaydı seçeneği var ancak arama başladıktan sonra kaydı başlatma seçeneği geliyor ve karşıdaki kişiye ses kaydı alındığına dair haber veriyor.

ahmetatici

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
NOTE 12 PRO+
Meslek
Memur
Konular
2
Arkadaşlar dün itibariyle cihazın bootloader kilidini açtım. eu ve elite rom daha çıkmadığı için çin romunu flaslamak istedim ancak hata verdi eksik indirme olabilir diye farklı bi siteden tekrar fastboot romu indirdim ancak o da yüklenmedi. tahminen çin romuna xiaomi engel koymuş. mecburen endonezya ve tayvan romunu yükledim. arama kaydı sadece tayvan romunda var. Bilginiz olsun
hocam merhabalar.. bende alma aşamasındayım. bl kilidini açmışsınız. cihaz direnç kayıtlı iken mi bl açtınız. ayrıca miui mu yüklüydü hyperos mu yüklüydü. bu arada cihazın çin versiyonu yokmuş ve globalmiş. direnç kayıtlı mı alayım yoksa kayıtsız olarak mı. tavsiyelrinizi bekliyorum

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164

canerbulut

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
K20 pro
Meslek
memur
Konular
6
hocam merhabalar.. bende alma aşamasındayım. bl kilidini açmışsınız. cihaz direnç kayıtlı iken mi bl açtınız. ayrıca miui mu yüklüydü hyperos mu yüklüydü. bu arada cihazın çin versiyonu yokmuş ve globalmiş. direnç kayıtlı mı alayım yoksa kayıtsız olarak mı. tavsiyelrinizi bekliyorum
Merhaba hocam cihaz direnç kayıtlı değil mi Store üzerinden aldım hyperos Türkiye romu1.0.1 ile geldi cihazın çin versiyonu redmi K70 ultra olarak çıkmıştı çin romu yükleyemedim hata verdi bende Tayvan yüklüydü seçim size kalmış dirençli veya kayıtsız diye tercih yapamam çünkü garantili aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam nasıl açıyorsunuz anlamadım cihazlar artık bölge kilidine takılıyor siz nasıl açtınız
Cihaz birde global mi
Hocam bende bölge kilidine takılmadı eşimin mi hesabından direk süre verdi 27 saat sonunda açıldı cihaz Türkiye romu ile geldi romu 1.0.1 olan...Mi Store üzerinden aldım

Hengen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hengen
Cihazım
Mi 14T Pro
Konular
1
Rus romu kurdunmu reis
Hayır Tayvan ile devam ediyorum. Bildirim sorunu vardı ancak APK freezer uygulaması ile 🔋 pil ve performans ı dondurdum (root gerektirir) şuanda sıkıntı yok 1 haftadır bildirim sıkıntısı çekmiyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-10-24-23-20-52-777_com.wakasoftware.appfreezer.jpg
    Screenshot_2024-10-24-23-20-52-777_com.wakasoftware.appfreezer.jpg
    287,8 KB · Görüntüleme: 15

KasımPaşaLı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 10T
Konular
0
Hayır Tayvan ile devam ediyorum. Bildirim sorunu vardı ancak APK freezer uygulaması ile 🔋 pil ve performans ı dondurdum (root gerektirir) şuanda sıkıntı yok 1 haftadır bildirim sıkıntısı çekmiyorum.
Bootloaderi açabilirsem Rus rom yüklücem ama biraz uğraştırıcak sanırım

Üst Alt