rootu magisk ile mi attınız?ben kaldırdım kilidi az önce ve root attım
arama kaydi da var demissiniz üstte, benim aradigimda bu 3ü. yani mi mesaj, mi arama ve arama kaydi, rusya romunu tecrübe ederseniz ,paylasirsaniz, sevinirim, tesekkurler.tayvanda var mi mesaj ve arama... endonezyada yok... rusyayı denemedim
merhabalar sp flash tool kullanarak yüklemeyi denedinizmi çin romunu?Arkadaşlar dün itibariyle cihazın bootloader kilidini açtım. eu ve elite rom daha çıkmadığı için çin romunu flaslamak istedim ancak hata verdi eksik indirme olabilir diye farklı bi siteden tekrar fastboot romu indirdim ancak o da yüklenmedi. tahminen çin romuna xiaomi engel koymuş. mecburen endonezya ve tayvan romunu yükledim. arama kaydı sadece tayvan romunda var. Bilginiz olsun
yüksek ihtimal magisk olmalı diğer root yöntemleri pek kullanılmıyorrootu magisk ile mi attınız?
SP flash tool denemedim mi flash tool ve Xiaomi tool 2 ile denedim olmadımerhabalar sp flash tool kullanarak yüklemeyi denedinizmi çin romunu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yüksek ihtimal magisk olmalı diğer root yöntemleri pek kullanılmıyor
bence denemekten zarar gelmez bypass edip deneyin modlu olan sp flash tool buSP flash tool denemedim mi flash tool ve Xiaomi tool 2 ile denedim olmadı
bence denemekten zarar gelmez bypass edip deneyin modlu olan sp flash tool buLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirde var
A.s hocam Rusya romunu denemedim ama mi mesaj ve arama uygulaması yok diye biliyorum. stabilite olarak iyidir genel itibariyle Tayvan romunu sifirlayarak root olmadan deneyin isterseniz. Normalde bildirimlerde sıkıntı olmaması lazımSa arkadaşlar, telefonumda global rom vardı ancak arama ve sms'i Google'inkini sevmediğim için Tayvan rom yükledim ve şimdi arama ve sms istediğim gibi ancak WhatsApp Instagram gibi uygulamalardan bildirim gelmiyor. Pil tasarruf modu açık değil. Uygulamaları otomatik başlata ekledim, hatta telefonumda root var ve APK freezer adlı uygulamayla com.miui.powerkeeper adlı uygulamayı da devre dışı bıraktım ancak hala sıkıntım devam ediyor. Nasıl cozebilirim? Rusya rom nasıldır?
Rusya romunda Xiaomi'nin kendi uygulamaları var hocam. Yani Mi Arama ve Mi Mesajlar var.A.s hocam Rusya romunu denemedim ama mi mesaj ve arama uygulaması yok diye biliyorum. stabilite olarak iyidir genel itibariyle Tayvan romunu sifirlayarak root olmadan deneyin isterseniz. Normalde bildirimlerde sıkıntı olmaması lazım
En son 2017 yılında redmi 4x / Xiaomi.eu rom kullanırken bu hatalarla karşılaşıyordum. Yıl olmuş 2024, stock romda bile bildirim sorunu var... Bu arada root attıktan sonra oldu demiyorum, Tayvan roma geçtikten sonra oldu. Ardından root attım app freezer için vs ancak fayda etmiyor. Bildirim, uygulamaya girmeden gelmiyor. Rusya romu deneyeceğim.A.s hocam Rusya romunu denemedim ama mi mesaj ve arama uygulaması yok diye biliyorum. stabilite olarak iyidir genel itibariyle Tayvan romunu sifirlayarak root olmadan deneyin isterseniz. Normalde bildirimlerde sıkıntı olmaması lazım