İnceleme Xiaomi 14T Pro ROM yükleyeceklerin dikkatine!

tostos59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tostos
Cihazım
gm elite
Konular
0
ben kaldırdım kilidi az önce ve root attım

mozej34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
note 8
Konular
2
tayvanda var mi mesaj ve arama... endonezyada yok... rusyayı denemedim
arama kaydi da var demissiniz üstte, benim aradigimda bu 3ü. yani mi mesaj, mi arama ve arama kaydi, rusya romunu tecrübe ederseniz ,paylasirsaniz, sevinirim, tesekkurler.

LORDxPRO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi note 12S
Konular
5
Arkadaşlar dün itibariyle cihazın bootloader kilidini açtım. eu ve elite rom daha çıkmadığı için çin romunu flaslamak istedim ancak hata verdi eksik indirme olabilir diye farklı bi siteden tekrar fastboot romu indirdim ancak o da yüklenmedi. tahminen çin romuna xiaomi engel koymuş. mecburen endonezya ve tayvan romunu yükledim. arama kaydı sadece tayvan romunda var. Bilginiz olsun
merhabalar sp flash tool kullanarak yüklemeyi denedinizmi çin romunu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rootu magisk ile mi attınız?
yüksek ihtimal magisk olmalı diğer root yöntemleri pek kullanılmıyor

canerbulut

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
K20 pro
Meslek
memur
Konular
6
merhabalar sp flash tool kullanarak yüklemeyi denedinizmi çin romunu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yüksek ihtimal magisk olmalı diğer root yöntemleri pek kullanılmıyor
SP flash tool denemedim mi flash tool ve Xiaomi tool 2 ile denedim olmadı

LORDxPRO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi note 12S
Konular
5
SP flash tool denemedim mi flash tool ve Xiaomi tool 2 ile denedim olmadı
bence denemekten zarar gelmez bypass edip deneyin modlu olan sp flash tool bu de var.

Hengen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hengen
Cihazım
Mi 14T Pro
Konular
2
Sa arkadaşlar, telefonumda global rom vardı ancak arama ve sms'i Google'inkini sevmediğim için Tayvan rom yükledim ve şimdi arama ve sms istediğim gibi ancak WhatsApp Instagram gibi uygulamalardan bildirim gelmiyor. Pil tasarruf modu açık değil. Uygulamaları otomatik başlata ekledim, hatta telefonumda root var ve APK freezer adlı uygulamayla com.miui.powerkeeper adlı uygulamayı da devre dışı bıraktım ancak hala sıkıntım devam ediyor. Nasıl cozebilirim? Rusya rom nasıldır?

canerbulut

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
K20 pro
Meslek
memur
Konular
6
bence denemekten zarar gelmez bypass edip deneyin modlu olan sp flash tool bu de var

Sa arkadaşlar, telefonumda global rom vardı ancak arama ve sms'i Google'inkini sevmediğim için Tayvan rom yükledim ve şimdi arama ve sms istediğim gibi ancak WhatsApp Instagram gibi uygulamalardan bildirim gelmiyor. Pil tasarruf modu açık değil. Uygulamaları otomatik başlata ekledim, hatta telefonumda root var ve APK freezer adlı uygulamayla com.miui.powerkeeper adlı uygulamayı da devre dışı bıraktım ancak hala sıkıntım devam ediyor. Nasıl cozebilirim? Rusya rom nasıldır?
A.s hocam Rusya romunu denemedim ama mi mesaj ve arama uygulaması yok diye biliyorum. stabilite olarak iyidir genel itibariyle Tayvan romunu sifirlayarak root olmadan deneyin isterseniz. Normalde bildirimlerde sıkıntı olmaması lazım

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
A.s hocam Rusya romunu denemedim ama mi mesaj ve arama uygulaması yok diye biliyorum. stabilite olarak iyidir genel itibariyle Tayvan romunu sifirlayarak root olmadan deneyin isterseniz. Normalde bildirimlerde sıkıntı olmaması lazım
Rusya romunda Xiaomi'nin kendi uygulamaları var hocam. Yani Mi Arama ve Mi Mesajlar var.

Hengen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hengen
Cihazım
Mi 14T Pro
Konular
2
En son 2017 yılında redmi 4x / Xiaomi.eu rom kullanırken bu hatalarla karşılaşıyordum. Yıl olmuş 2024, stock romda bile bildirim sorunu var... Bu arada root attıktan sonra oldu demiyorum, Tayvan roma geçtikten sonra oldu. Ardından root attım app freezer için vs ancak fayda etmiyor. Bildirim, uygulamaya girmeden gelmiyor. Rusya romu deneyeceğim.

Üst Alt