Soru Xiaomi 14 ultra Rom Tavsiye

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
7
Bu konuyu inceleyebilirsin.

init_boot.img dosyasını yamalaman lazım evet.

kadirgul42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
4
Hocam Fastbootta kalırsa dediğiniz gibi yapacağım sağolun bilgi için, boot.img 14 ultralarda root yaparken çalışmıyormuş onun yerine init_boot.img ile yapıyorum şimdi umarım işe yarar.
init_boot.img dosyasını yamalamak işe yaradı hocam Şuan Twrp olmadan kitsune ile 14 ultraya root kurdum

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
7
Bir önceki mesajımda yanlış yazmışım şimdi fark ettim. init_boot.img dosyası olacak. Yamalanması gereken dosya.

berker22berker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berker
Cihazım
xiomi 13 ULTRA
Meslek
MUHASEBE
Konular
10
arkadaşlar merbaha dirençli imei atılmış bir tele örnek xiaomi 13 ultra eu hybrid kurarken first instal seceneğini secer isek pc üzerinden kurulumda imeiler gidermi bunu merak ediyorum

kadirgul42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
4
arkadaşlar merbaha dirençli imei atılmış bir tele örnek xiaomi 13 ultra eu hybrid kurarken first instal seceneğini secer isek pc üzerinden kurulumda imeiler gidermi bunu merak ediyorum
Hocam Buralardan duyduğum Gördüğüm Kadarıyla Yazayım Çift IMEI Atılı İse İmeiler Tamamen Silinebilir Tek IMEI Atılı İse İmeiler Orjinale Dönebilir BL Açıkta Olsa Kapalı da Olsa IMEI Format Sonrasında Gidiyor Herhalde, Eu Rom Kurarken de Format Atmış Oluyoruz Muhtemelen Gidecektir İmeiler.

Kaputt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaputt
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
26
rus romundan şaşmayın çin kadar özellikleri var sadece çinde kullanılan gereksiz uygulamalar yok

Lovelesss

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlyas
Cihazım
Mİ 14 Ultra
Meslek
Şöför
Konular
18
Bu Rus rom da kurulum pc den install bat dosyası var mı mesela çin hos2 de install all diye komut var illa adb üzerinden kuruluyor mesela eu hos2 de kernel su kurulurken çin hos2 de kernel su kurulmadı apatch ile root edildi

24031PN0DC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kadirgul42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
4
rus romundan şaşmayın çin kadar özellikleri var sadece çinde kullanılan gereksiz uygulamalar yok
Hocam Eu Roma Kıyasla Artıları Nedir Ben Eu Çok Beğendim. Hız Olarak 6950 Çoklu Çekirdek Hızı Verdi Rus Romunda Geekbench Testi Yaptınız mı Yapmadiysaniz Yapıp SS Atabilir misiniz? Globalde 6480 Vermişti. Euda 6950 Verdi Bence Çok İyi Bir Gelişme.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-17-08-48-25-335_com.primatelabs.geekbench6.jpg
    Screenshot_2024-12-17-08-48-25-335_com.primatelabs.geekbench6.jpg
    552,3 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_20241217_131005_173.jpg
    IMG_20241217_131005_173.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 9

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
7
Arkadaşlar ben EU rom u uzun zamandır kullanıyorum ve imei ler kesinlikle gitmez. Direnç kayıtlı olsada server kaydı olsada gitmez. Örnek güncelleme geliyor direk update dosyasını bilgisayarda çalıştırıp yüklüyorum.

Not : Server kaydında HyperOS 2.0 kullanabiliyorsunuz. Güncelleme yapabiliyorsunuz. Telefonu fabrika ayarlarına sıfırlasanız dahi imei ler silinmiyor server kaydında. BL kilidiniz açıksa istediğiniz rom u kurup kullanabilirsiniz.

kadirgul42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
4
Arkadaşlar ben EU rom u uzun zamandır kullanıyorum ve imei ler kesinlikle gitmez. Direnç kayıtlı olsada server kaydı olsada gitmez. Örnek güncelleme geliyor direk update dosyasını bilgisayarda çalıştırıp yüklüyorum.

Not : Server kaydında HyperOS 2.0 kullanabiliyorsunuz. Güncelleme yapabiliyorsunuz. Telefonu fabrika ayarlarına sıfırlasanız dahi imei ler silinmiyor server kaydında. BL kilidiniz açıksa istediğiniz rom u kurup kullanabilirsiniz.
Hocam Direnç Kayıtlı Olsa Gitmez Derken Yalnızca Hyperos 1 EU Kastediyorsunuz Değil mi Hyperos 2 de Henüz Dirençli IMEI Atma Yolu çıkmadı Diye Biliyorum.

Üst Alt