Soru Xiaomi 14 ultra Rom Tavsiye

serseriyok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
poco f2 pro
Konular
2
Rus Romu kur geç. Eu falan hikaye bana göre. Bir çok romu denedim. Rus romu gerçekten güzel. Bende de 14U var , Ota yolu ile güncelleme falan alırsın. Eu da twrp yada PC den Flaşlaman gerek.
Tümüyle Türkçe mi peki bu rom

kadirgul42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
4
Rus Romu kur geç. Eu falan hikaye bana göre. Bir çok romu denedim. Rus romu gerçekten güzel. Bende de 14U var , Ota yolu ile güncelleme falan alırsın. Eu da twrp yada PC den Flaşlaman gerek.
Rus Romunu da Çok Fazla Tavsiye Ediyorlar Ama Eu Rom Çin Romdan Editlendigi İçin Denemek İstiyorum Eu Rom da Çok Fazla Tavsiye Ediliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tümüyle Türkçe mi peki bu rom
Bildiğim Kadarıyla Evet.

spawn1321

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 10 ULTRA
Konular
59
Hocam otadan Güncelleme alıyor mu Yani Sonraki Sürümleri çıkarsa globalde olduğu gibi Geceleri otomatik indirsin kursun istiyorum buda mümkün mü
eu da mümkün değil , romu indirip twrp üzerinden kurulum yapmak gerekiyor

serseriyok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
poco f2 pro
Konular
2

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-17-01-01-22-142_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2024-12-17-01-01-22-142_com.android.updater.jpg
    257,6 KB · Görüntüleme: 12

kadirgul42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
4
Bana guncelleme geliyor ama yapamıyorum, kendim indirip kurmaya calistigimda bile izin vermiyor
Hocam Romunuz EU Rom mu

şuan ki eu romlar hybrid rom yani pc üzerinden dosyayı çalıştırarak kolay bir şekilde eu romları kurabilirsiniz. global romdan memnun değil misiniz
Hocam Eu Rom 2.0.11 Kurulum Yaptım Wp Çalışmıyor Ama Onun Haricinde Hız Olarak Globale Oranla Çok Büyük Fark Var Animasyonlardan Belli Oluyor Global Rom Gerçekten Hantal Kaliyormuş. Isınma Problemi Globale Oranla Daha İyi Gibi Herhangi Bir Isınma Hissetmedim hiç, Şarj Konusunu Daha Test Etmek Gerekiyor Ama İlk İzlenim Hiç Hoş değil Bir Saatte %35 Gibi Bir Şarj Tüketmişim Ama Kurulum Ve Ayarlamalar Yapıyorum Normaldir Belki Bide Bir Kaç Gün Sonra Toparlayabilir Şarj Konusunu, Genel Olarak İlk İzlenimim Süper Yani Çok Beğendim Romu Bide Galeriden Tut Duvar Kağıtlarına Kadar Globalde Olmayan Özellikler Var Çok Güzel. Özellikle Bir Duvar Kağıdı Var Çiçek Adında Ekran Acinca Çiçekte Aciliyor Hareketli Onun İçin Bile Kurulurmuş Bu rom Öyle Güzel Duvar Kağıdı 😅

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-17-10-56-19-886_lockscreen.jpg
    Screenshot_2024-12-17-10-56-19-886_lockscreen.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
7
Hocam Romunuz EU Rom mu

Hocam Eu Rom 2.0.11 Kurulum Yaptım Wp Çalışmıyor Ama Onun Haricinde Hız Olarak Globale Oranla Çok Büyük Fark Var Animasyonlardan Belli Oluyor Global Rom Gerçekten Hantal Kaliyormuş. Isınma Problemi Globale Oranla Daha İyi Gibi Herhangi Bir Isınma Hissetmedim hiç, Şarj Konusunu Daha Test Etmek Gerekiyor Ama İlk İzlenim Hiç Hoş değil Bir Saatte %35 Gibi Bir Şarj Tüketmişim Ama Kurulum Ve Ayarlamalar Yapıyorum Normaldir Belki Bide Bir Kaç Gün Sonra Toparlayabilir Şarj Konusunu, Genel Olarak İlk İzlenimim Süper Yani Çok Beğendim Romu Bide Galeriden Tut Duvar Kağıtlarına Kadar Globalde Olmayan Özellikler Var Çok Güzel. Özellikle Bir Duvar Kağıdı Var Çiçek Adında Ekran Acinca Çiçekte Aciliyor Hareketli Onun İçin Bile Kurulurmuş Bu rom Öyle Güzel Duvar Kağıdı 😅
Uzun süredir EU rom kullanıyorum bildirim sıkıntısı hiç yaşamadım. Bildirim ayarlarını kontrol edin. Birde uygulama ayarlarında pil bölümünden pil kısıtını kaldırın. WP ve tüm uygulamalar çalışır bir yerde bir yanlışlık yapmışsındır.

eu da mümkün değil , romu indirip twrp üzerinden kurulum yapmak gerekiyor
EU rom u twrp ile kurmak zorunda değilsiniz. Artık EU romlar hibrit çıkıyor. Bilgisayara indir direk yükle. (Tabi telefonunuzun driver vs yüklemesini yapıp bilgisayara tanıttıktan sonra)

kadirgul42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
4
Uzun süredir EU rom kullanıyorum bildirim sıkıntısı hiç yaşamadım. Bildirim ayarlarını kontrol edin. Birde uygulama ayarlarında pil bölümünden pil kısıtını kaldırın. WP ve tüm uygulamalar çalışır bir yerde bir yanlışlık yapmışsındır.

EU rom u twrp ile kurmak zorunda değilsiniz. Artık EU romlar hibrit çıkıyor. Bilgisayara indir direk yükle. (Tabi telefonunuzun driver vs yüklemesini yapıp bilgisayara tanıttıktan sonra)
Twrp Olmadan Magisk Kurmaya Çalışıyorum Yalnız Pek İşe Yaramıyor Hocam

Ekli dosyalar

• IMG_20241217_112731.jpg
    IMG_20241217_112731.jpg
    9,6 MB · Görüntüleme: 11
  • Screenshot_2024-12-17-11-27-43-924_com.topjohnwu.magisk.jpg
    Screenshot_2024-12-17-11-27-43-924_com.topjohnwu.magisk.jpg
    245,9 KB · Görüntüleme: 8

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
7
Magisk uygulamasında boot.ini dosyasının yamalayıp onu minimal adb ile flashlayacaksın. Bununla ilgili konular forumda mevcuttu.

Not: Root yapınca bu şekilde bazen telefon fastboot modunda kalıyor. Eğer öyle bir sorun olursa son yüklediğin EU rom u direk update seçeneğinden yüklersen bilgilerin silinmez.

kadirgul42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
4
Magisk uygulamasında boot.ini dosyasının yamalayıp onu minimal adb ile flashlayacaksın. Bununla ilgili konular forumda mevcuttu.

Not: Root yapınca bu şekilde bazen telefon fastboot modunda kalıyor. Eğer öyle bir sorun olursa son yüklediğin EU rom u direk update seçeneğinden yüklersen bilgilerin silinmez.
Hocam Fastbootta kalırsa dediğiniz gibi yapacağım sağolun bilgi için, boot.img 14 ultralarda root yaparken çalışmıyormuş onun yerine init_boot.img ile yapıyorum şimdi umarım işe yarar.

Üst Alt