Soru Xiaomi 14 ultra Rom Tavsiye

kadirgul42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
4
Arkadaşlar 70 Günlük İşkence Bu Gece Bitiyor BL Kilidim Açılıyor. BL Acildiktan Sonra Hyperos 2 Eu Veya Hyperos2 Çin Kurmayı Düşünüyorum Şuan Eu Daha Ağır Basıyor Neden Derseniz Çin Sürümde Türkçe Yok Modullerinde Düzgün Calisacagini Düşünmüyorum Bunları Test Eden Oldu mu? Hangi Sürümü Önerirsiniz Bide Bu Romları Eski Sistemde olduğu Gibi Twrp İle Kurabilir miyim Fastbootdan Kurmak Zorunlu mu? Daha Önce Kilit Açmış Arkadaşlar Bilgilendirirse Çok Mutlu Olurum.

spawn1321

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 10 ULTRA
Konular
59
Arkadaşlar 70 Günlük İşkence Bu Gece Bitiyor BL Kilidim Açılıyor. BL Acildiktan Sonra Hyperos 2 Eu Veya Hyperos2 Çin Kurmayı Düşünüyorum Şuan Eu Daha Ağır Basıyor Neden Derseniz Çin Sürümde Türkçe Yok Modullerinde Düzgün Calisacagini Düşünmüyorum Bunları Test Eden Oldu mu? Hangi Sürümü Önerirsiniz Bide Bu Romları Eski Sistemde olduğu Gibi Twrp İle Kurabilir miyim Fastbootdan Kurmak Zorunlu mu? Daha Önce Kilit Açmış Arkadaşlar Bilgilendirirse Çok Mutlu Olurum.
şuan ki eu romlar hybrid rom yani pc üzerinden dosyayı çalıştırarak kolay bir şekilde eu romları kurabilirsiniz. global romdan memnun değil misiniz

kadirgul42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şuan ki eu romlar hybrid rom yani pc üzerinden dosyayı çalıştırarak kolay bir şekilde eu romları kurabilirsiniz. global romdan memnun değil misiniz
Maalesef Degilim Global Romlar Genelde Kötü Olurda 14 Ultra İçin Durum Çok Daha Vahim Şarj Ve Isınma Konusunda Rezalet durumda Hyperos 1'den Sonra Şarj Ve Isınma Konusunda %200-300 Gelişme Var Ama Yine Yeterli değil Hayla Stres Testine 5 Dkden Fazla Dayanamiyor Eu Rom Çok Övdüler Çin Daha da İyi Olur dediler Ama Çin İçin 14 Ultra Hyperos2 Uyumlu Modül Şu anlık Yok Herhalde Siz Eudan Memnun musunuz

spawn1321

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 10 ULTRA
Konular
59
Maalesef Degilim Global Romlar Genelde Kötü Olurda 14 Ultra İçin Durum Çok Daha Vahim Şarj Ve Isınma Konusunda Rezalet durumda Hyperos 1'den Sonra Şarj Ve Isınma Konusunda %200-300 Gelişme Var Ama Yine Yeterli değil Hayla Stres Testine 5 Dkden Fazla Dayanamiyor Eu Rom Çok Övdüler Çin Daha da İyi Olur dediler Ama Çin İçin 14 Ultra Hyperos2 Uyumlu Modül Şu anlık Yok Herhalde Siz Eudan Memnun musunuz
ben farklı bir cihazda eu rom kullanıyorum cihazdan cihaza fark edebilir ama genel olarak memnunum bir hata ile karşılaşmadim bazı yerlerin İngilizce kalması dışında.

kadirgul42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
4
ben farklı bir cihazda eu rom kullanıyorum cihazdan cihaza fark edebilir ama genel olarak memnunum bir hata ile karşılaşmadim bazı yerlerin İngilizce kalması dışında.
Anladım Hocam İlkkez Eu Kullanacagim Normalde Aosp'cuyum Ama Bakalım Hoşuma Gitmezse Son Çare Aosp

kadirgul42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
4
Hocam otadan Güncelleme alıyor mu Yani Sonraki Sürümleri çıkarsa globalde olduğu gibi Geceleri otomatik indirsin kursun istiyorum buda mümkün mü

berker22berker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berker
Cihazım
xiomi 13 ULTRA
Meslek
MUHASEBE
Konular
10
kardeşim 14 ultrayı bilmem ama 13 ultra kullanıyorum 2024 subattan beri global romda direnclı benım tel 1.5 gün sarjı gidiyor gece 100 de sarjdan cekerım herzaman sabah kalkıyorum bakıyorum sarj yıne 100 global romdan sasmayın bence en kararlı rom global

kadirgul42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
4
kardeşim 14 ultrayı bilmem ama 13 ultra kullanıyorum 2024 subattan beri global romda direnclı benım tel 1.5 gün sarjı gidiyor gece 100 de sarjdan cekerım herzaman sabah kalkıyorum bakıyorum sarj yıne 100 global romdan sasmayın bence en kararlı rom global
14 Ultra da Hyperos 1de Sabah Cektigimden Hariç 2 Bazen 3 Sefer Şarja Takıyordum Mesela Sabah Full Şarj Fişten Çıkarınca Oglen 12ye Kadar Youtubede Gezersen şarj Biterdi. Şuan Hyperos 2de Ciddi Manada Bir İlerleme Var Öğlen 12de Bakiyorum Hayla 50-60larda Oluyor Şarj Neredeyse, Sabah Full Şarj Harici İkindin 1 Kez Daha Şarja Takarak Günü Bitirmeye Kadar Gidebiliyor. Hyperos 2 Çıkmadan Önce İzlediğim Bir YouTube Videosunda Eu Romda Ciddi Manada Şarj Sorunu Çözülmüş Dedilerdi Bundan Dolayi Hyperos 2 Euda da Şarj Sorunu Globale Oranla Muhtemelen Daha İyi Olacagini Dusunuyorum

serseriyok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
poco f2 pro
Konular
2
Benim 14 ultraya edl ile global rom atilmis guncelleme indirsem yaparmı cihaz bilgisi olan varmı arkadaşlar

sinancolor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
Rus Romu kur geç. Eu falan hikaye bana göre. Bir çok romu denedim. Rus romu gerçekten güzel. Bende de 14U var , Ota yolu ile güncelleme falan alırsın. Eu da twrp yada PC den Flaşlaman gerek.

Üst Alt