Mod Xiaomi 14 Ultra Kamera Mod - Root gerektirir.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hocam dosya isminden telegram gruplarini buldum oradan aldim. Kullanmak isteyenler icin onemli not: lsposed mod surumunu kurmaniz lazim ana lsposed calismiyor malesef. Sonrasinda selinux permisive modulunu kurmaniz lazim yoksa core patch etkinlesmiyor nedenini bilmedigim bir sekilde. Bunu da sansa buldum kimse mi yasamaz ya. Dun 2 saatimi aldi. Ama sonunda basardim. Ugrastigima da degdi acikcasi.

Yeni farkettiğim için linki ancak yenileyebildim.

Kurulum konusunda bahsettiğiniz gibi istisnalar mevcut değil. Resmi LSposed, core patch ile çalışıyor. Ayrıca herhangi bir mod yada ek bir eklenti gerekmiyor. Bir çok kişi tarafından denenmiştir. Sizin için neden çalışmadığı hakkında bir fikrim yok.

reLiveTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail Dağlı
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
4
Yeni farkettiğim için linki ancak yenileyebildim.

Kurulum konusunda bahsettiğiniz gibi istisnalar mevcut değil. Resmi LSposed, core patch ile çalışıyor. Ayrıca herhangi bir mod yada ek bir eklenti gerekmiyor. Bir çok kişi tarafından denenmiştir. Sizin için neden çalışmadığı hakkında bir fikrim yok.
Resmi lsposed baska telefonda android 14 lineage 21 de de calismamisti. Bende de calismadi rusya 1.0.6 kullaniyorum. 2 kere yasamamdan dolayi bahsetmek istedim. Ustte tearlas adli arkadas paket yuklenemedi hatasi verdi diyor bunun nedeni core patch in etkinlesmemesiymis(deneyimlerime gore). Selinux permisive sonrasi duzeldi. Bir de hocam sizde arka kamera portre ve 4k 120fps video calisiyor mu?

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Resmi lsposed baska telefonda android 14 lineage 21 de de calismamisti. Bende de calismadi rusya 1.0.6 kullaniyorum. 2 kere yasamamdan dolayi bahsetmek istedim. Ustte tearlas adli arkadas paket yuklenemedi hatasi verdi diyor bunun nedeni core patch in etkinlesmemesiymis(deneyimlerime gore). Selinux permisive sonrasi duzeldi. Bir de hocam sizde arka kamera portre ve 4k 120fps video calisiyor mu?

Artık bu mod yüklü değil. Bu modu yapan kişi ilk sürüm için yapmıştı ve pek ilgi görmediği için yeni sürümler için yapmayacağını söyledi. Ancak 14Ultra neredeyse her Rom güncellemesinde kamera için de bir güncelleme aldı ve bazı işlevler değişti yada yenileri eklendi. Aynı şekilde sistem kütüphaneleri de bir kaç kez güncellendi. Yani demem o ki uygulama uyumsuz hale gelmiş olabilir.

Şuanda cihazda resmi sürüm yüklü ve herşey çalışıyor.

Ek olarak hatırlatmak isterim dün gece Rusya için 1.0.7.0 sürümü yayınlandı.

reLiveTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail Dağlı
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
4
Artık bu mod yüklü değil. Bu modu yapan kişi ilk sürüm için yapmıştı ve pek ilgi görmediği için yeni sürümler için yapmayacağını söyledi. Ancak 14Ultra neredeyse her Rom güncellemesinde kamera için de bir güncelleme aldı ve bazı işlevler değişti yada yenileri eklendi. Aynı şekilde sistem kütüphaneleri de bir kaç kez güncellendi. Yani demem o ki uygulama uyumsuz hale gelmiş olabilir.

Şuanda cihazda resmi sürüm yüklü ve herşey çalışıyor.

Ek olarak hatırlatmak isterim dün gece Rusya için 1.0.7.0 sürümü yayınlandı.
Guvenlik guncellemesinde root gider mi hocam? Giderse kitsune ile yamalanan 1.0.6 surumunden aldigim init_boot dosyasini, 1.0.7 de flashlasam sorun cikar mi?

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Guvenlik guncellemesinde root gider mi hocam? Giderse kitsune ile yamalanan 1.0.6 surumunden aldigim init_boot dosyasini, 1.0.7 de flashlasam sorun cikar mi?

Tam güncellemelerin hepsinde yeniden flash gerekiyor. Yani güncellemeyi yaparken 5-6GB rom dosyasını indirdiyse, tam güncellemiş oluyor. init_boot dosyasını tüm sürümlerde kullanabilirsiniz bu dosya değişmez.

reLiveTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail Dağlı
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
4
Dedigim seyi ss almisim. Bulmusken atayim dedim. Lsposed activated olarak gozukuyordu fakat bu hatayi veriyordu. Selinux permisive ile çözdüm.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
14
Hocam dosya isminden telegram gruplarini buldum oradan aldim. Kullanmak isteyenler icin onemli not: lsposed mod surumunu kurmaniz lazim ana lsposed calismiyor malesef. Sonrasinda selinux permisive modulunu kurmaniz lazim yoksa core patch etkinlesmiyor nedenini bilmedigim bir sekilde. Bunu da sansa buldum kimse mi yasamaz ya. Dun 2 saatimi aldi. Ama sonunda basardim. Ugrastigima da degdi acikcasi.
Bende Telegram üzerinde apk dosyasını bulup yükledim. Lposed ve corepatch sorunsuz çalıştı. kamera apk dosyasını kurunca kamera da çalıştı. ama sanki foto çekiminde netliğini bozuyor gibi hissettim.

reLiveTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail Dağlı
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
4
Bende Telegram üzerinde apk dosyasını bulup yükledim. Lposed ve corepatch sorunsuz çalıştı. kamera apk dosyasını kurunca kamera da çalıştı. ama sanki foto çekiminde netliğini bozuyor gibi hissettim.
Yok hocam muhtesem bir sey. Guncelleme ile kamera gitti ve farki ciddi anlamda gordum. Suan tekrardsn kurdum. Siz ayarlarda bulunan enable advanced and lab options secenegini acmamissiniz buyuk ihtimal. Actiktan sonra ayarlarin en altina yeni secenekler ekleniyor. Benim ayarlari fotograf olarak ekledim. Ama bende nedense portre calismiyor. Mod sahibi tw rom kullanin demis ama suan rusya kurulu ondan da olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Demeyi unutmusum ayarlardan ozcekim ayarlari kismindan erkeler icin makyaj secenegini kapatin. Fotograf kalitesini super yapin. Always turn on eis acarsaniz video da bazen kare atliyor bunu da unutmayin ☺
Cok harika bir sey daha kesfettim hocam. Galeri ayarlarindan pro hdr ekran secenegini kapatirsaniz fotograflar cok cok daha guzel gorunuyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-09-18-20-53-40-750_com.android.camera.jpg
    Screenshot_2024-09-18-20-53-40-750_com.android.camera.jpg
    348,3 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_2024-09-18-20-53-46-569_com.android.camera.jpg
    Screenshot_2024-09-18-20-53-46-569_com.android.camera.jpg
    480,4 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever