Yardım Xiaomi 14 Ultra HyperOS 2 Yüklerken TWRP Hatası.

agabey_42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android 14
Telefon Modeli
Xiaomi 14 Ultra
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar. Xiaomi 14 ultra cihazım var. Hyperos 2 rom yayınlandı. Ancak bir türlü yükleyemiyorum. Sanırım Partition boyutları ile ilgili bir hata var. sürekli aşağıdaki hatayı alıyorum ve aşamıyorum. bu konuda ne yapabilirim. Teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ysnozver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
17
mecburen öyle yapacağım artık. Bu sayede dirençli cihazların akibeti konusunda da inşaallah pişman olmayız.
bu durumda satan kişi sonuçta sıfırlama olmaz sorunsuz güncelleme şeklinde sattığı için satan kişi ile iletişime geçmek etik olmaz mı ?

Oyla:

agabey_42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
9
bu durumda satan kişi sonuçta sıfırlama olmaz sorunsuz güncelleme şeklinde sattığı için satan kişi ile iletişime geçmek etik olmaz mı ?
cihaz kaçak. direnç işlemi yapılmış. imei atılmış. sonuçta bu işlemler yasal olmadığı için bir sonuç alınacağını sanmıyorum.

Oyla:

ysnozver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
17
cihaz kaçak. direnç işlemi yapılmış. imei atılmış. sonuçta bu işlemler yasal olmadığı için bir sonuç alınacağını sanmıyorum.
Hayır satıcı satarken öyle sattığı için alan kişi ona ben bu garanti ile aldım şuan yardım et dese sonuç alamaz mı

Oyla:

reLive <3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail Dağlı
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
2
ben sormustum zamanında 14 utra yı satıcımdan direnç kayıtlı almıstım bana sadece ayarlardan güncelleme yaptıgın sürece sıkıntı olmaz onun dısında imei gider haberin olsun demişti. sonrasında içim rahat etmedi. isteğim üzerine bana sıfır kapalı kutu jelatinli getirdi.

Oyla:

agabey_42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
9
ben sormustum zamanında 14 utra yı satıcımdan direnç kayıtlı almıstım bana sadece ayarlardan güncelleme yaptıgın sürece sıkıntı olmaz onun dısında imei gider haberin olsun demişti. sonrasında içim rahat etmedi. isteğim üzerine bana sıfır kapalı kutu jelatinli getirdi.
twrp, fastboot, mi flash tool ile rom yükleyebiliyorum. hiçbirinde sıkıntı yok. HyperOS 2 de sıkıntı yapıyor. HyperOS 1 de nasıl yüklersen yükle romu sıkıntı yok.

Oyla:
Üst Alt