Yardım Xiaomi 14 Ultra HyperOS 2 Yüklerken TWRP Hatası.

agabey_42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android 14
Telefon Modeli
Xiaomi 14 Ultra
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar. Xiaomi 14 ultra cihazım var. Hyperos 2 rom yayınlandı. Ancak bir türlü yükleyemiyorum. Sanırım Partition boyutları ile ilgili bir hata var. sürekli aşağıdaki hatayı alıyorum ve aşamıyorum. bu konuda ne yapabilirim. Teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

agabey_42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
9
Hayırlı olsun, ne güzel. ben hala kuramadım.

Sizde bunu kurmadan önce hangi yazılım vardı ve nasıl yüklediniz? Yazabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14 Ultra cihazlarınızı HyperOS 2'ye (Android 15'e) güncellemeyin.
"nvdata is corrupted" düşüyor. demişler kayıtlı mı cihaz?
Her ne kadar ben yükleme sonrası hata alıyor isem de, yükleyip dünya kadar insan kullanıyor.

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
hocam buldum fakat sunucular mars ta büyük ihtimal 5 saat oldu 1 saat var diyor halen. Mümkünse fdm gibi yazılımlar ile indirin. Bende deneyeceğim inşallah bakacağız.
Denemek isteyenler için recovery ( twrp den kurulur ) ve fastboot ( install bat ile kuruluyor ) romlar. Sorumluluk tamamen size aittir.

recovery :
fastboot :

Ekli dosyalar

• HyperOSTRDil.zip
    4,1 MB · Görüntüleme: 3
Son düzenleme:
Oyla:

reLive <3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail Dağlı
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
0
14 Ultra cihazlarınızı HyperOS 2'ye (Android 15'e) güncellemeyin.
"nvdata is corrupted" düşüyor. demişler kayıtlı mı cihaz?
evet imei veriyor fakat ben imei repair yaptırmadım.

Hayırlı olsun, ne güzel. ben hala kuramadım.

Sizde bunu kurmadan önce hangi yazılım vardı ve nasıl yüklediniz? Yazabilir misiniz?

Her ne kadar ben yükleme sonrası hata alıyor isem de, yükleyip dünya kadar insan kullanıyor.
recovery hata veriyor aynı sekil ama kurulum sonrası twrp format data yaptım. Sonrasında fastboot set_active a komutunu girdikten sonra sorunsuz açıldı. Çveneburi hocam fastboot paylaşmış oradan kurmanız daha iyi olur.

Kamera da geliştirme varmı hocam?
Sanki nesneleri daha düzgün odağa alıyor gibi geldi. Düşük ışıkta bir tık daha net çekiyor gibi hissettim ama psikolojik te olabilir.

Kamera da geliştirme varmı hocam?
büyük ihtimal siz de benim gibi büyük bir güncelleme bekliyorsunuz. benim gibi iseniz umutlanmayın derim :( ama hafiften daha iyi gibi.

Son düzenleme:
Oyla:

reLive <3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail Dağlı
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
0
Not: hyper os 2.0 launcher ı hiç beğenmedim. Bu ana ekran düzeni güncellemesi berbat. Simgeler çok sıkışık duruyor ve hiç estetik değil. Ayarlama şansımız yok. Sadece daha da bşr sıkışık yapabiliyoruz güzel olmamıs. Şimdi ben bu launcher ı hyper os 1 e de kurmustum. Google uygulamalarında geri yapınca uygulamadan çıkıyordu. Bunda var mı bilmiyorum. Varsa globale gelince düzelir herhalde. Bir de son sorundan bahsedeceğim. Herhangi bir indirme işlemi yapan uygulamayı alta alınca indirme işlemi duruyor o uygulamaya girince tekrar devam ediyor. Otomatik başlatma açıp ve pil optimizasyonunu kapattıktan sonra telefonu yeniden başlatmak gerekiyor bu dediğimin olmaması için.

Not: hyper os 2.0 launcher ı hiç beğenmedim. Bu ana ekran düzeni güncellemesi berbat. Simgeler çok sıkışık duruyor ve hiç estetik değil. Ayarlama şansımız yok. Sadece daha da bşr sıkışık yapabiliyoruz güzel olmamıs. Şimdi ben bu launcher ı hyper os 1 e de kurmustum. Google uygulamalarında geri yapınca uygulamadan çıkıyordu. Bunda var mı bilmiyorum. Varsa globale gelince düzelir herhalde. Bir de son sorundan bahsedeceğim. Herhangi bir indirme işlemi yapan uygulamayı alta alınca indirme işlemi duruyor o uygulamaya girince tekrar devam ediyor. Otomatik başlatma açıp ve pil optimizasyonunu kapattıktan sonra telefonu yeniden başlatmak gerekiyor bu dediğimin olmaması için.
Yeni bir sorun. Sonda dediklerim yapılsa bile alta alınca indirme hızını 70kb a kadar düşürüyor. Sağlam bir sorun var orada. Bir el atılması lazım.

Canlar şuan için kurmak pek mantıklı değil gibi. Globale düşünce kurun derim size.

Oyla:

ysnozver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
a2 lite
Konular
17
evet imei veriyor fakat ben imei repair yaptırmadım.

recovery hata veriyor aynı sekil ama kurulum sonrası twrp format data yaptım. Sonrasında fastboot set_active a komutunu girdikten sonra sorunsuz açıldı. Çveneburi hocam fastboot paylaşmış oradan kurmanız daha iyi olur.

Sanki nesneleri daha düzgün odağa alıyor gibi geldi. Düşük ışıkta bir tık daha net çekiyor gibi hissettim ama psikolojik te olabilir.

büyük ihtimal siz de benim gibi büyük bir güncelleme bekliyorsunuz. benim gibi iseniz umutlanmayın derim :( ama hafiften daha iyi gibi.
direnç kayıtlı cihazlar imei repair kesin veriyor mu ? Yani güncelleme yapınca kesin imei gidecek mi

Oyla:

agabey_42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
9
direnç kayıtlı cihazlar imei repair kesin veriyor mu ? Yani güncelleme yapınca kesin imei gidecek mi
Cihazım direnç kayıtlı. dirençli cihazlarda açılmıyor. hyperos 1 modem dosyası ile açılıyor, ama bu kezde imei gelmiyor, şebeke yok. imei repair vs hiçbir şey karetmiyor. orjinal imeilerini bile geri yükledim ama nafile. (orjinal qcn yedeği almıştım.) mecburen HyperOS 1'e geri döndüm.

Oyla:
Üst Alt