Rom XİAOMİ 14 ULTRA HyperOS 2.0 EU ROM

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
7
Sitesi burası

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burası da güncellemelerin yayınlandığı yer

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
5
Anlatmak istediğimi Anlatamadım. Güncelleme Geliyor Ya Yeniliklerin Ne Olduğunu Gizliyorlar Eskiden Güncelleme Geldiginde Şunu Yaptık Bunu Ekledik Derlerdi Şimdi O Kısımlar Kalkmış Paylaştığınız Linkin Birisinde İndirme bağlantıları Var Güncelleme Notları Orda da Gizlenmiş, Diğer Linkte Tartışma Bölümü 2-3 Sayfa Gezdim Hiç Birisinde Açıklama Yok. Yani 101.0 Gelmiste Ne Gelmiş O Belli değil Sadece Numara mi Yukseltmisler Yoksa Güvenlik güncellemesi mi Yapılmış Bunu Cihaza Kurmadan Anlamanın Bir Yolu Yok mudur
Sitesi burası

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burası da güncellemelerin yayınlandığı yer

sinancolor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
EU Rom sıkıntısız bir şekilde Dirençli 13 Ultra cihazlarda çalışıyor. Bir yerde hata yapıyor olabilirsiniz.
Hata yapılacak bir yönü nerede var acaba :) cihazı fastboota al , klasör içindeki format içeren cmd ile yüklenmesini bekle . Başka bir yöntem kullanıyor musunuz siz ?

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
7
Hata yapılacak bir yönü nerede var acaba :) cihazı fastboota al , klasör içindeki format içeren cmd ile yüklenmesini bekle . Başka bir yöntem kullanıyor musunuz siz ?

Böyle bir sorunla bir kez karşılaştım. Cihazın BL kilidini açtıktan sonra olmuştu. Çözüm olarak şu şekilde çözdüm. Çin rom unu yükledikten sonra EU rom u yükleme yaptım. Fastboot mod da kalmadı.

sinancolor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
Böyle bir sorunla bir kez karşılaştım. Cihazın BL kilidini açtıktan sonra olmuştu. Çözüm olarak şu şekilde çözdüm. Çin rom unu yükledikten sonra EU rom u yükleme yaptım. Fastboot mod da kalmadı.
Cihazınız Globalmiydi .? Çin versiyon 14 Ultramiydi... O detayi vermemişsiniz...

Hakan214

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
xioamiNot 8 pro
Konular
1
Hocam Cihazım Dirençli Şuan Hyperos 2'nin EU Dahil Her Sürümünü Sorunsuz Kurabiliyorum. Dirençle Alakalı Bir Durum Yok Ortada Hyperos 2 Kurulumunda Cihaza Direnç Atılmış mi Diye Bir Kontrol Yapılmıyor Yalnızca Modem Dosyası değiştiyse Yani IMEI Atıldıysa Sorun Yasarsiniz Ben IMEI atilikti Hyperos 2 Yükledim İmeiler Orjinale Döndü. Şuan o Şekilde Kullanıyorum Hyperos 5'i Bile Sorunsuz Kurabilirsiniz. Ben Henüz Yaptırmadım Ama Server Kaydı Yaptırır Cihazınızı Kafanızdan Dirençsiz Kabul Edersiniz Paşa Paşa Kullanırsınız

Hocam Cihazım Dirençli Şuan Hyperos 2'nin EU Dahil Her Sürümünü Sorunsuz Kurabiliyorum. Dirençle Alakalı Bir Durum Yok Ortada Hyperos 2 Kurulumunda Cihaza Direnç Atılmış mi Diye Bir Kontrol Yapılmıyor Yalnızca Modem Dosyası değiştiyse Yani IMEI Atıldıysa Sorun Yasarsiniz Ben IMEI atilikti Hyperos 2 Yükledim İmeiler Orjinale Döndü. Şuan o Şekilde Kullanıyorum Hyperos 5'i Bile Sorunsuz Kurabilirsiniz. Ben Henüz Yaptırmadım Ama Server Kaydı Yaptırır Cihazınızı Kafanızdan Dirençsiz Kabul Edersiniz Paşa Paşa Kullanırsınız.
Hocam nasıl kurdunuz yaptınız anlatirmisiniz çünkü çoğu kişide IMEI gidiyor nv data hatası alıyor da

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
5
Hocam nasıl kurdunuz yaptınız anlatirmisiniz çünkü çoğu kişide IMEI gidiyor nv data hatası alıyor da
IMEI Tek Sime Atıldı ise İmeiler Orjinale Dönüyor Çift Sim Kayıtlı ise İmeiler Siliniyor. Tek sim Kayıtlı Cihazlarda Direnç Yanlış Degerde Atildiysa NV Hatasına Düşüyor Daha Sonra Telefon Kendisini 10-15 Sefer yeniden Başlatıp Orjinal IMEI Dönüyor Hyperos 1 İle Açılıyor Ondan Sonra Tekrar Güncelleme Yaparak Orjinal IMEI numarası ile Hyperos 2 Kullanabiliyorsunuz. Eğer Direnç Doğru Değerde Atildiysa Hyperos 1den 2ye Geçerken Hiç Hata Vermeden Geçiş Sağlıyor Ancak Yine de IMEI Orjinale Dönüyor

sinancolor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
Cihazım 14 Ultra Çin cihazıydı.
Global benim cihaz. O sebepten ne alaka ise hataya düşüyor. Modem de yazsak kendini açmıyor. Denenmeyen yöntem kalmadı. Kurulan Os hyper1 oysaki... Ben bu 14 ultradan iyice soğudum..

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
7
Yeni güncelleme geldi. 17.01.2025

xiaomi.eu_AURORA_OS2.0.102.0.VNACNXM_15