Rom XİAOMİ 14 ULTRA HyperOS 2.0 EU ROM

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
7
Sitesi burası

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burası da güncellemelerin yayınlandığı yer

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
4
Anlatmak istediğimi Anlatamadım. Güncelleme Geliyor Ya Yeniliklerin Ne Olduğunu Gizliyorlar Eskiden Güncelleme Geldiginde Şunu Yaptık Bunu Ekledik Derlerdi Şimdi O Kısımlar Kalkmış Paylaştığınız Linkin Birisinde İndirme bağlantıları Var Güncelleme Notları Orda da Gizlenmiş, Diğer Linkte Tartışma Bölümü 2-3 Sayfa Gezdim Hiç Birisinde Açıklama Yok. Yani 101.0 Gelmiste Ne Gelmiş O Belli değil Sadece Numara mi Yukseltmisler Yoksa Güvenlik güncellemesi mi Yapılmış Bunu Cihaza Kurmadan Anlamanın Bir Yolu Yok mudur
Sitesi burası

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burası da güncellemelerin yayınlandığı yer

sinancolor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
EU Rom sıkıntısız bir şekilde Dirençli 13 Ultra cihazlarda çalışıyor. Bir yerde hata yapıyor olabilirsiniz.
Hata yapılacak bir yönü nerede var acaba :) cihazı fastboota al , klasör içindeki format içeren cmd ile yüklenmesini bekle . Başka bir yöntem kullanıyor musunuz siz ?

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
7
Hata yapılacak bir yönü nerede var acaba :) cihazı fastboota al , klasör içindeki format içeren cmd ile yüklenmesini bekle . Başka bir yöntem kullanıyor musunuz siz ?

Böyle bir sorunla bir kez karşılaştım. Cihazın BL kilidini açtıktan sonra olmuştu. Çözüm olarak şu şekilde çözdüm. Çin rom unu yükledikten sonra EU rom u yükleme yaptım. Fastboot mod da kalmadı.

sinancolor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
Böyle bir sorunla bir kez karşılaştım. Cihazın BL kilidini açtıktan sonra olmuştu. Çözüm olarak şu şekilde çözdüm. Çin rom unu yükledikten sonra EU rom u yükleme yaptım. Fastboot mod da kalmadı.
Cihazınız Globalmiydi .? Çin versiyon 14 Ultramiydi... O detayi vermemişsiniz...

Üst Alt