Rom XİAOMİ 14 ULTRA HyperOS 2.0 EU ROM

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
7
Yeni güncelleme geldi.
xiaomi.eu_AURORA_OS2.0.13.0.VNACNXM_15

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-18-08-27-35-326_com.android.updater-edit.jpg
    Screenshot_2024-12-18-08-27-35-326_com.android.updater-edit.jpg
    176,8 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_2024-12-18-08-28-04-331_com.android.updater-edit.jpg
    Screenshot_2024-12-18-08-28-04-331_com.android.updater-edit.jpg
    226,1 KB · Görüntüleme: 6

qmuhammedd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 13 T
Meslek
Jandarma
Konular
5
Şansımı seveyim 3 ay önce aldım telefonu. O zaman server kayıt muhabbeti yoktu. Ben de mecburen direnç imei yaptırdım

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
10
Bl kilidim açık ama direnç kayıtlı telefon yüklersem direnç gidicek malesef
Rom yükleyince direnç mi gidecek? Bunu kim söyledi? Direnç cihazda yapılan parça değişikliğidir. Yazılım ile gitmez. Önemli olan BL kilidini açtıktan sonra imei atıldımı atılmadımı? BL kilidi açıldıktan sonra imei atılmadan EFS yedeği alınmışsa sorunsuz hyperos 2 yükleyebilirsiniz. Ama BL kilidi açıldıktan sonra benim gibi efs yedeğiniz alınmadan imei atılmışsa geçmiş olsun, hyperos 2 yükleyemezsiniz. sorunun ana sebebi, bl kilidi açıldıktan sonra imei atılmadan önce efs yedeğiniz var mı yokmu.

Hakan214

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
xioamiNot 8 pro
Konular
1
Rom yükleyince direnç mi gidecek? Bunu kim söyledi? Direnç cihazda yapılan parça değişikliğidir. Yazılım ile gitmez. Önemli olan BL kilidini açtıktan sonra imei atıldımı atılmadımı? BL kilidi açıldıktan sonra imei atılmadan EFS yedeği alınmışsa sorunsuz hyperos 2 yükleyebilirsiniz. Ama BL kilidi açıldıktan sonra benim gibi efs yedeğiniz alınmadan imei atılmışsa geçmiş olsun, hyperos 2 yükleyemezsiniz. sorunun ana sebebi, bl kilidi açıldıktan sonra imei atılmadan önce efs yedeğiniz var mı yokmu.
Hocam ben telefonu hazır aldım direk direnç kayıtlı aldım valla bilmiyorum nasıl öğrenebilirim ki bunu

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
7
Flashtools ile rom yüklersen flashlarsan imei gider. Fakat TWRP yada EU rom gibi minimal adb ile rom yüklersen imei gitmez.

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
10
Hocam ben telefonu hazır aldım direk direnç kayıtlı aldım valla bilmiyorum nasıl öğrenebilirim ki bunu
BL kilidini siz kendiniz mi açtınız? Siz açtıysanız ve BL kilidinden sonra imei attırdınız mı, attırmadınız mı? BL kilidini açtırdıktan sonra imei atılmamışsa, şu an yapacağınız ilk iş EFS yedeği almak olsun. EFS ve QCN yedeği alın ve kafanıza göre takılın.

Hakan214

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
xioamiNot 8 pro
Konular
1
BL kilidini siz kendiniz mi açtınız? Siz açtıysanız ve BL kilidinden sonra imei attırdınız mı, attırmadınız mı? BL kilidini açtırdıktan sonra imei atılmamışsa, şu an yapacağınız ilk iş EFS yedeği almak olsun. EFS ve QCN yedeği alın ve kafanıza göre takılın.
Yok hocam ben açmadım hazır aldım ben kayıtlı şekilde oyüzden bilmiyorum

Üst Alt