Bana hala gelmedi güncelleme sinir oldumŞansımı seveyim 3 ay önce aldım telefonu. O zaman server kayıt muhabbeti yoktu. Ben de mecburen direnç imei yaptırdım
Bl kilidim açık ama direnç kayıtlı telefon yüklersem direnç gidicek malesefBL kilidi açıksa güncelleme gelmesini beklemene gerek yok. İndirip yükleyebilirsin.
Rom yükleyince direnç mi gidecek? Bunu kim söyledi? Direnç cihazda yapılan parça değişikliğidir. Yazılım ile gitmez. Önemli olan BL kilidini açtıktan sonra imei atıldımı atılmadımı? BL kilidi açıldıktan sonra imei atılmadan EFS yedeği alınmışsa sorunsuz hyperos 2 yükleyebilirsiniz. Ama BL kilidi açıldıktan sonra benim gibi efs yedeğiniz alınmadan imei atılmışsa geçmiş olsun, hyperos 2 yükleyemezsiniz. sorunun ana sebebi, bl kilidi açıldıktan sonra imei atılmadan önce efs yedeğiniz var mı yokmu.Bl kilidim açık ama direnç kayıtlı telefon yüklersem direnç gidicek malesef
Hocam ben telefonu hazır aldım direk direnç kayıtlı aldım valla bilmiyorum nasıl öğrenebilirim ki bunuRom yükleyince direnç mi gidecek? Bunu kim söyledi? Direnç cihazda yapılan parça değişikliğidir. Yazılım ile gitmez. Önemli olan BL kilidini açtıktan sonra imei atıldımı atılmadımı? BL kilidi açıldıktan sonra imei atılmadan EFS yedeği alınmışsa sorunsuz hyperos 2 yükleyebilirsiniz. Ama BL kilidi açıldıktan sonra benim gibi efs yedeğiniz alınmadan imei atılmışsa geçmiş olsun, hyperos 2 yükleyemezsiniz. sorunun ana sebebi, bl kilidi açıldıktan sonra imei atılmadan önce efs yedeğiniz var mı yokmu.
BL kilidini siz kendiniz mi açtınız? Siz açtıysanız ve BL kilidinden sonra imei attırdınız mı, attırmadınız mı? BL kilidini açtırdıktan sonra imei atılmamışsa, şu an yapacağınız ilk iş EFS yedeği almak olsun. EFS ve QCN yedeği alın ve kafanıza göre takılın.Hocam ben telefonu hazır aldım direk direnç kayıtlı aldım valla bilmiyorum nasıl öğrenebilirim ki bunu
Yok hocam ben açmadım hazır aldım ben kayıtlı şekilde oyüzden bilmiyorumBL kilidini siz kendiniz mi açtınız? Siz açtıysanız ve BL kilidinden sonra imei attırdınız mı, attırmadınız mı? BL kilidini açtırdıktan sonra imei atılmamışsa, şu an yapacağınız ilk iş EFS yedeği almak olsun. EFS ve QCN yedeği alın ve kafanıza göre takılın.