Soru Xiaomi 14 Ultra Global'den Çin Romuna Geçiş

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
Hayirli Ramazanlar Arkadaşlar Global Romdan Çıkınca Eu ve Rus Romu Arasında Gittim Geldim Eu Özellik Olarak Yeterli Olsa da Stabillik Olarak Zayıf, FPS Düşüşleri Oluyor Animasyonlarda Kasıyor. Rus Romu Daha Hızlı Ama Eksikleri Mevcut, Şimdi Çin Romunu Denemek İstiyorum. İlkkez Çin Rom Kuracağım Rom Kurulduktan Sonra Kurmam Gereken Modüller Nelerdir Tecrübesi Olan Arkadaşlar Benimle Tecrübesini Paylaşabilir mi?

zaho66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
11
telefon rehberinde ve whatsap rehberde sürekli isimler gidiyor numaralar kalıyor .arka planda sürekli çalışmaya izin versen dahi bizzat denedim mi 12s ultra cihaz başkalarını bilemiyorum.sırf bu yüzden eu ya döndüm.birde şarj çok çabuk gidiyor.

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefon rehberinde ve whatsap rehberde sürekli isimler gidiyor numaralar kalıyor .arka planda sürekli çalışmaya izin versen dahi bizzat denedim mi 12s ultra cihaz başkalarını bilemiyorum.sırf bu yüzden eu ya döndüm.birde şarj çok çabuk gidiyor.
Rom Dosyası İndi Kurmazsam ayıp Olur Diye Düşünüyorum 😅 Bir Kac Hafta Bari Kullanayım Artıları Eksileri Görmüş Olayım diyorum Ama Dediğin Gibiyse Telefon Yarı Özürlü Çalışıyorsa Bir Kaç Haftadan Bir Kaç Güne Kadar Düşebilir 😊

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
Türkçe Dil Desteği İçin Bir Modül Vardı Bulamıyorum Hyperos 2 Çin romu İçin Dil Modülü Elinde Olan Var mı

zaho66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
11

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
Hyperos 2.0.103.0 Cin Surumu Ile Yaziyorum. Iphone Gibi Kaldi Telefon Her Bastigin Yerde Mi Hesabi Sifresi Istiyor. Magisk Kurana Kadar 4 Sefer Mi Hesap Sifresi Girdim. Hayla da Kurulmadi baska yerlere atip atip sifre istiyor alti ustu install.tusuna.basinca kuracak o da duzgun.calismiyor. Rom Rezalet Klavyeyi Suan Yavas Yavas Tikliyorum Hizli Basarsaniz Klavye Dokunmatik Algilamiyor. Erinmedim Saydim 8 Tane Internet Tarayici Dahili Olarak Yuklu Geliyor. 8den sonra kendilerini ne durdurdu bilmiyorum.keske 25 tane internet tarayici koysalarmis.clap~~. 3-5 Tane de Klavye Uygulamasi Yuklu. maalesef kilit ekrani sifresi koyamadim sifre olusturunca onay tusu calismiyor. koskoca 14 ultra, redmi note 8e donustu. Hiz olarak Rus romunun.yanina bile yaklasamaz ucurum var arada rus romu 2 milyon antutu veriyor bu cin romu 1.2-1.4 Milyon.arasini zorlar fazlasini veremez. sarj test etmedim. Kuracak Olan Arkadaslar Varsa uzak dursun. akil.isi degil akli basinda insan bunu kullanmaz. allahim dokunmatik tft ekranli telefonlara donustu. dusman basina boyle rom

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
12
Hyperos 2.0.103.0 Cin Surumu Ile Yaziyorum. Iphone Gibi Kaldi Telefon Her Bastigin Yerde Mi Hesabi Sifresi Istiyor. Magisk Kurana Kadar 4 Sefer Mi Hesap Sifresi Girdim. Hayla da Kurulmadi baska yerlere atip atip sifre istiyor alti ustu install.tusuna.basinca kuracak o da duzgun.calismiyor. Rom Rezalet Klavyeyi Suan Yavas Yavas Tikliyorum Hizli Basarsaniz Klavye Dokunmatik Algilamiyor. Erinmedim Saydim 8 Tane Internet Tarayici Dahili Olarak Yuklu Geliyor. 8den sonra kendilerini ne durdurdu bilmiyorum.keske 25 tane internet tarayici koysalarmis.clap~~. 3-5 Tane de Klavye Uygulamasi Yuklu. maalesef kilit ekrani sifresi koyamadim sifre olusturunca onay tusu calismiyor. koskoca 14 ultra, redmi note 8e donustu. Hiz olarak Rus romunun.yanina bile yaklasamaz ucurum var arada rus romu 2 milyon antutu veriyor bu cin romu 1.2-1.4 Milyon.arasini zorlar fazlasini veremez. sarj test etmedim. Kuracak Olan Arkadaslar Varsa uzak dursun. akil.isi degil akli basinda insan bunu kullanmaz. allahim dokunmatik tft ekranli telefonlara donustu. dusman basina boyle rom
Hocam ilk defa denediğiniz için bu tür düşünceler normal ama çin romu gerçekten kullanmasını bilene mükemmele yakın bir deneyim sunar
Bu arada şebeke ile ilgili bir problem yaşadınız mı?
Bende global Xiaomi 14 vardı çin veya eu Roma geçince modem dosyası flash lamak gerekiyordu

2201123G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
14
Merhabalar. Bende 14 ultra kullanıyorum ve her zaman favorim çin romlarıdır. Pil konusunda daha stabil. Telefonda daha bir hoşuma gidiyor. dediğiniz gibi çince uygulamalar vs insanın canını sıkıyor. hani bir söz var ya, komşunun kötüsü adamı mal sahibi yaparmış. Bende uğraştım ve çin romunu kendimce derledim. abuk subuk çin uygulamalarını, o gereksiz klavye uygulamalarını hep kaldırdım. google klavye ekledim. Türkçe dil ekledim. İlk kurulumda ve kullanımda Türkçe dil mevcut. Kullanmak isterseniz link bırakayım. Başka kullanmak isteyen olursa da;

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
Merhabalar. Bende 14 ultra kullanıyorum ve her zaman favorim çin romlarıdır. Pil konusunda daha stabil. Telefonda daha bir hoşuma gidiyor. dediğiniz gibi çince uygulamalar vs insanın canını sıkıyor. hani bir söz var ya, komşunun kötüsü adamı mal sahibi yaparmış. Bende uğraştım ve çin romunu kendimce derledim. abuk subuk çin uygulamalarını, o gereksiz klavye uygulamalarını hep kaldırdım. google klavye ekledim. Türkçe dil ekledim. İlk kurulumda ve kullanımda Türkçe dil mevcut. Kullanmak isterseniz link bırakayım. Başka kullanmak isteyen olursa da;

Hocam Valla eu Romu Bugün Kurdum Ama Bir Kaç Hafta Sonra Sözum Olsun İndirip Deneyecegim. Teşekkür Ederim Aklınıza Fikrinize Emeğinize Sağlık.

Üst Alt