Soru Xiaomi 14 Ultra Global'den Çin Romuna Geçiş

hayretlericerisindeyim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
7
Merhabalar. Bende 14 ultra kullanıyorum ve her zaman favorim çin romlarıdır. Pil konusunda daha stabil. Telefonda daha bir hoşuma gidiyor. dediğiniz gibi çince uygulamalar vs insanın canını sıkıyor. hani bir söz var ya, komşunun kötüsü adamı mal sahibi yaparmış. Bende uğraştım ve çin romunu kendimce derledim. abuk subuk çin uygulamalarını, o gereksiz klavye uygulamalarını hep kaldırdım. google klavye ekledim. Türkçe dil ekledim. İlk kurulumda ve kullanımda Türkçe dil mevcut. Kullanmak isterseniz link bırakayım. Başka kullanmak isteyen olursa da;

Benim bir önceki cihazımda da Taiwan ROM vardı, bunda da şansıma Taiwan ROM denk geldi. Bir önceki direnç kayıtlı olan cihazımın pil süresi Hyperos 1 nedeniyle midir bilmiyorum ama bundan daha iyiydi. Yeni cihazımın şarj süresi 6 saate kadar indi. Diğerinden farklı olarak sadece 120 Hz açık ve WQHD+ modu aktif ekranda ve bir de Hyperos 2 güncel, o kadar. Bir önceki cihazımda 27-28 saatleri gördüğüm zamanlar oluyordu. Bu kadar fark olması normal mi?

Üst Alt