HyperOS Xiaomi 14 Çin Bootloader

gulansal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
mi 5
Konular
5
Arkadaşlar merhaba bilin biri cevaplarsa sevinirim.Xiaomi 14 çin den alınma bootloader klidi açık üzerinde Eu rom olan vir cihaz aldım sorum şu: Global resmi yok çıktığına fastboot ile yüklersem ve bootloader kilidi kapatırsam bir sorun olur mu (Brick) gibi çünkü bootloader kilidi açık olunca güncelleme gelmediği söyleniyor bu konu bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse çok memnun olurum, teşekkürler

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
çin cihazına global rom yükleyip kilidi kapatırsanız brick olur kilit açık kalsın güncellemeleri elle yüklersiniz kilidin kapalı olması için çin cihazında çin romu yüklü olmalı

Hattushil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Bilg. Müh.
Konular
28
Bende Xiaomi 14 pro titanyum var ve global rom çıktığında yükleyeceğim,
çin romunda WhatsApp bildirim ve mi fitness (xiaomi Wear) uygulamasını yükleyememe hini sorunlarım var.

Bu iki sorunu halledersem çin romunda devam edebilirim de

gulansal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
mi 5
Konular
5
çin cihazına global rom yükleyip kilidi kapatırsanız brick olur kilit açık kalsın güncellemeleri elle yüklersiniz kilidin kapalı olması için çin cihazında çin romu yüklü olmalı
Peki hocam çin cihaza çıkınca global yükledim (hyperos) güncelleme gelecek mi ota dan ? Ben sanki söyle anladım : mi kilidi açık olana hyperos gelmeceyek , hyperos yüklü ise ota dan güncelleme gelmeye devam edecek kilit açık olsada yani Miui da olan ve kilidi açık olan cihazlar a hyperos gelmeceyek

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
çin romunda WhatsApp bildirim ve mi fitness (xiaomi Wear) uygulamasını yükleyememe hini sorunlarım var.

25 Şubat Xiaomi 14 serisinin global lansmanı olacak ardından istediğiniz romu yükleyebilirsiniz internet ortamına tanitimdan belli bir süre sonra romlar düşmeye başlar.

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
Peki hocam çin cihaza çıkınca global yükledim (hyperos) güncelleme gelecek mi ota dan ? Ben sanki söyle anladım : mi kilidi açık olana hyperos gelmeceyek , hyperos yüklü ise ota dan güncelleme gelmeye devam edecek kilit açık olsada yani Miui da olan ve kilidi açık olan cihazlar a hyperos gelmeceyek
hocam şöyle diyeyim miui olup da hyperos geldiğinde güncelleyici üzerinden yüklerken hata verir elle yüklemek lazım ama hyperos varken ota üzerinden gelirse nasıl olur bilmiyorum

gulansal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
mi 5
Konular
5
hocam şöyle diyeyim miui olup da hyperos geldiğinde güncelleyici üzerinden yüklerken hata verir elle yüklemek lazım ama hyperos varken ota üzerinden gelirse nasıl olur bilmiyorum
Öyleyse ben şöyle yapıyorum 25 Şubattan sonra global cikinca fastboot üzeriden yüklüyorum eu rom siliniyor cihaz bir nevi Global oluyor kilidi açık tutuyorum ota dan güncelleme gelmeye devam ederse zaten sorun yok gelmez ise mi tool ile PC üzerinden guncellerim

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
evet o şekilde yapmanız en iyisi olur mi flashı kullanırken yedek almayı ve clan all seçeneğini seçmeyi unutmayın

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
35

14 pro globale satilmayacagi için global romu da çıkmayabilir

Hattushil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Bilg. Müh.