Kilit açık olunca güncelleme geliyor eu romlarda bilmiyorum ama normallerde geliyor fake romda gelmiyor birdeArkadaşlar merhaba bilin biri cevaplarsa sevinirim.Xiaomi 14 çin den alınma bootloader klidi açık üzerinde Eu rom olan vir cihaz aldım sorum şu: Global resmi yok çıktığına fastboot ile yüklersem ve bootloader kilidi kapatırsam bir sorun olur mu (Brick) gibi çünkü bootloader kilidi açık olunca güncelleme gelmediği söyleniyor bu konu bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse çok memnun olurum, teşekkürler
Ben de Xiaomi 14 pro titanyum kullanıyorum, Global'de çıkmadı. Ben orijinal çin romu ile kullanmaya devam ediyorum ama WhatsApp aramalarında bildirim gelmiyor ekrana.Elimde xiaomi 14 pro titanyum modeli mevcut. Global Rom yükleyebiliyor muyuz artık. Yüklendikten sonra güncellemeler gelir mi?
Pro Çin'e özel model olduğu için global rom çıkmayacak. Eu rom deneyebilirsinizElimde xiaomi 14 pro titanyum modeli mevcut. Global Rom yükleyebiliyor muyuz artık. Yüklendikten sonra güncellemeler gelir mi?
Sizin manuel olarak indirip yüklemeniz gerekiyorEU Rom yükkediğimizde güncelleme geliyor mu peki?
Bu şekilde bildirim sesleri çıkıyor ama sesli aramalarda ekrana bildirim gelmiyor,Sorunu çözdüm. Hiç bir şey yüklemeye, kurmaya gerek yok. Telefon kendi içerisinde buna imkan tanıyor zaten. Security e geliyoruz. Manage Apps'a tıklıyoruz. Auto Start tan WhatsApp uygulamasına izin veriyoruz. Bu kadar![]()
Hocam ben adb ile pil ve performansı yani powerkeeper ı sildim düzeldi bildirim sorunu sorumluluk size ait isterseniz siz de deneyebilirsinizBu şekilde bildirim sesleri çıkıyor ama sesli aramalarda ekrana bildirim gelmiyor,
Sesli aramalar içinde whatsapp ın izinlerine girip diğer izinlerden bu ayarı açınca aramalar telefona düşüyor hayırlı akşamlar kolay gelsinBu şekilde bildirim sesleri çıkıyor ama sesli aramalarda ekrana bildirim gelmiyor,