HyperOS Xiaomi 14 Çin Bootloader

gulansal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
mi 5
Konular
5
14 Pro çok yüksek ihtimalle küresel pazara 25 şubatta çıkacaktır

Kamil Kıranta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kamil
Cihazım
Xiaomi 14 Pro T
Konular
0
Elimde xiaomi 14 pro titanyum modeli mevcut. Global Rom yükleyebiliyor muyuz artık. Yüklendikten sonra güncellemeler gelir mi?

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
54
Arkadaşlar merhaba bilin biri cevaplarsa sevinirim.Xiaomi 14 çin den alınma bootloader klidi açık üzerinde Eu rom olan vir cihaz aldım sorum şu: Global resmi yok çıktığına fastboot ile yüklersem ve bootloader kilidi kapatırsam bir sorun olur mu (Brick) gibi çünkü bootloader kilidi açık olunca güncelleme gelmediği söyleniyor bu konu bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse çok memnun olurum, teşekkürler
Kilit açık olunca güncelleme geliyor eu romlarda bilmiyorum ama normallerde geliyor fake romda gelmiyor birde

Hattushil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Bilg. Müh.
Konular
26
Elimde xiaomi 14 pro titanyum modeli mevcut. Global Rom yükleyebiliyor muyuz artık. Yüklendikten sonra güncellemeler gelir mi?
Ben de Xiaomi 14 pro titanyum kullanıyorum, Global'de çıkmadı. Ben orijinal çin romu ile kullanmaya devam ediyorum ama WhatsApp aramalarında bildirim gelmiyor ekrana.

EU rom yükleyebilirsin, onun da yeni versiyonu yayınlanmış.

Kamil Kıranta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kamil
Cihazım
Xiaomi 14 Pro T
Konular
0
EU Rom yükkediğimizde güncelleme geliyor mu peki?

Kamil Kıranta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kamil
Cihazım
Xiaomi 14 Pro T
Konular
0
Sorunu çözdüm. Hiç bir şey yüklemeye, kurmaya gerek yok. Telefon kendi içerisinde buna imkan tanıyor zaten. Security e geliyoruz. Manage Apps'a tıklıyoruz. Auto Start tan WhatsApp uygulamasına izin veriyoruz. Bu kadar 😀

Hattushil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Bilg. Müh.
Konular
26
Sorunu çözdüm. Hiç bir şey yüklemeye, kurmaya gerek yok. Telefon kendi içerisinde buna imkan tanıyor zaten. Security e geliyoruz. Manage Apps'a tıklıyoruz. Auto Start tan WhatsApp uygulamasına izin veriyoruz. Bu kadar 😀
Bu şekilde bildirim sesleri çıkıyor ama sesli aramalarda ekrana bildirim gelmiyor,

mhmmd_emn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
23
Bu şekilde bildirim sesleri çıkıyor ama sesli aramalarda ekrana bildirim gelmiyor,
Hocam ben adb ile pil ve performansı yani powerkeeper ı sildim düzeldi bildirim sorunu sorumluluk size ait isterseniz siz de deneyebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sesli aramalar içinde whatsapp ın izinlerine girip diğer izinlerden bu ayarı açınca aramalar telefona düşüyor hayırlı akşamlar kolay gelsin😊
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Üst Alt