- Adım
- E
- Cihazım
- Xiaomi 14T Pro
- Konular
- 12
..
Geçmiş deneyimlere göre yorum yaparsak düne kadar telefona uzun anten takıp şebeke arıyorduk.
Dediğim gibi ben varsayım değil deneyim aktarıyorum. Kendim full şebeke alırken adama nasıl çekmiyor diye yalan söyleyim.
Sim 1 Turkcell Sim 2 Vodafone Bu arada şehrin 60 km dışındayım şu an.
2017 model cihaz ile 2024 modelleri kıyaslamak tuhaf olur hocam. Ülkemizde 4.5G 2016 yılında başladı ve 2017 yılı henüz başlangıç aşamasıydı. Baz istasyonu eksikliği olan dönem malum. Söylediğim gibi ben her gün 100 km yol yapıyorum ve şebeke sorunu yok.Band 20 olmayan cihazların çekim gücü zayıf diyenlerin başında ben geliyorum hocam. Memlekete her gittiğimde daha önce kullandığım Mi6 da şahsen bizzat yaşamış bir kullanıcı olarak iddia etmiyorum sadece. Yakın çevremde bu konuda muzdarip bir çok insan var. Hatta bazıları bu yüzden ya ceza ödeyip operatör değiştirmek yada telefonlarını elden çıkarmak zorunda kaldı. Sosyal medyadaki paylaşımları ise hiç saymıyorum. ( Bu arada Çin cihazı kullanıp ta sizin kadar memnun olanı hiç görmedim )
Yani bu durum ironi edilecek bir konu değil bilakis ciddi bir problem.
Geçmiş deneyimlere göre yorum yaparsak düne kadar telefona uzun anten takıp şebeke arıyorduk.
Dediğim gibi ben varsayım değil deneyim aktarıyorum. Kendim full şebeke alırken adama nasıl çekmiyor diye yalan söyleyim.
Sim 1 Turkcell Sim 2 Vodafone Bu arada şehrin 60 km dışındayım şu an.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.