Karşılaştırma Xiaomi 13T vs K60 vs 12

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
1 adet 3.1 3 adet 3.0

1 adet 3.1 Hz 3 adet 3.0 Hz işlemcisi olan 8200 islmciyi
1 adet 3.0 3 adet 2.5 4 adet 1.8 olan gen +1 geçer diyorsunuz ve skor var ortada diyip buna inaniyorsaniz secim sizin 😀
Bu konuda işlemci hızı tek etken değil. Biraz daha iyi araştırmak gerekir. 13T güzel cihaz buna bir şey diyen yok ancak kıyaslama söz konusu olduğunda adil olmamız gerekiyor.

kafeinsiz hocam ciddiye bile almamış :D Cehalet ne güzel her şeyi biliyorsun, çok mutlusun yahu monkey~~

Bizim de şahin var kapıda 1.6 hem de ie. Bizim biraz saftirik komşu gitmiş milyon verip sıfır i20 almış 1.4. Bir de sizin arabadan iyi diyor. Cahile seçim sizin dedim geçtim, ne anlatacağım 1.4 arabanın 1.6'dan iyi olamayacağını facepalm~~
Herkesin bilgi ve birikimi aynı değil maalesef. Arkadaşımız da araştırmaya devam ederek kendini daha da geliştirecektir.

frknaknc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
65
oratalık 56 olmuş sakin beyler birbirinizi kımayın şu 3 günlük dünya da bunlar gelip geçici şeyler :)

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
43
oratalık 56 olmuş sakin beyler birbirinizi kımayın şu 3 günlük dünya da bunlar gelip geçici şeyler :)
56 olan arkadaş benlik bir sorun yok cehalet falan diyor çok akilliysan çok bilgiliysen forumda ne işiniz var beyfendi derler adama

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
43
Bu konuda işlemci hızı tek etken değil. Biraz daha iyi araştırmak gerekir. 13T güzel cihaz buna bir şey diyen yok ancak kıyaslama söz konusu olduğunda adil olmamız gerekiyor.

Herkesin bilgi ve birikimi aynı değil maalesef. Arkadaşımız da araştırmaya devam ederek kendini daha da geliştirecektir.
Ben hayatım boyunca telefondan hiç oyun oynamadım hep üst segment telefon kullanmama rağmen benim oyuzden hiç skorlara.bakmadim belki dediğiniz gibi oyun olarak snapdragon üstün olabilir ama benim için önemli olan işlemci hızı aynı anda işlem yaparken hızdan birşey kaybetmemesi önemli benim için oyuzden 12t promu satıp 13t cihazıni aldım çünkü birden fazla işlem yaparken telefon ısınıyor ve performans kaybına ugruyorrdu bana göre bu bir deneyim meselesi yabi

Üst Alt