K60 işlemci olarak Cok geride kaldı malesefK60 alınır.
13t de 3 tane 3ghz işlemci var nasıl k60 ustunBu 3 seçenek arasında K60 bariz üstün.
Bütçe varsa 8gen 2 modellere yönelmek daha mantıklı olur.
ve güç tüketimi konusunda verimsiz ve ısınmalarıyla meşhur.K60 işlemci olarak Cok geride kaldı malesef
8200ultra kötü bir işlemci değil ki her oyunu kaldıracak güçte yani benim tavsiyem 13t hem kamera hem haporlör konusunda çok iyi sonuçta herkesin kendi kararıArkadaşlar 8+ Gen 1 işlemci (K60) her ne kadar ısınıyor da olsa asla Dimensity 8200 ile kıyas konusu olamaz. 8+ Gen 1 her şekilde alır. Zaten bu işten biraz anlayan kişi böyle bir konuda konuşma gereği bile duymaz da ben yine cevap veriyorum.
Ben 12t pro kullandim performansından memnun olmadığım için 13t ye geçtim veriler ortada nasıl bir.ustunlumten bahsediyorsunuz her türlü alır derken kaynaginiz nedir acaba markscilikmiArkadaşlar 8+ Gen 1 işlemci (K60) her ne kadar ısınıyor da olsa asla Dimensity 8200 ile kıyas konusu olamaz. 8+ Gen 1 her şekilde alır. Zaten bu işten biraz anlayan kişi böyle bir konuda konuşma gereği bile duymaz da ben yine cevap veriyorum.
Ben 12t pro kullandim performansından memnun olmadığım için 13t ye geçtim veriler ortada nasıl bir.ustunlumten bahsediyorsunuz her türlü alır derken kaynaginiz nedir acaba markscilikmi
.Teşekkürler arkadaşlar bütçem arttı xiaomi 13 cihazını alıcağım tekrardan teşekkürler
O mesajı görmemişim Xiaomi 13 güzel seçim iyi günlerde kullanın.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Veriler ortada
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
1 adet 3.1 3 adet 3.0Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Veriler ortada
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
1 adet 3.1 Hz 3 adet 3.0 Hz işlemcisi olan 8200 islmciyiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Veriler ortada
.