Bellek kullanımında ne kadar yazıyor hocam? Son uygulamalar ekranındaki boş alanı gösterir. Orada çok görünüyorsa esasında boş ram daha fazla olmuş demektir.Bu romu kurdum herhangi bir sorunla karşılaşmadım fakat ram kullanımı biraz fazla gibi geldi bana
Hmm 6 küsur kullanilan değil kullanilacak olan ram miktari mi diyor yaniBellek kullanımında ne kadar yazıyor hocam? Son uygulamalar ekranındaki boş alanı gösterir. Orada çok görünüyorsa esasında boş ram daha fazla olmuş demektir.
6.1 yazan, boş ram kullanımı hocam. Uygulamalarınıza göre kötü değil. Hatta Android'de cihazı kastırmayacak kadar ram dolmadığı sürece bu iyi bir durum, uygulamalar hızlı açılır.Hmm 6 küsur kullanilan değil kullanilacak olan ram miktari mi diyor yani
çok teşekkür ederim kolay gelsin6.1 yazan, boş ram kullanımı hocam. Uygulamalarınıza göre kötü değil. Hatta Android'de cihazı kastırmayacak kadar ram dolmadığı sürece bu iyi bir durum, uygulamalar hızlı açılır.
Sanal ramin bir ekstrası yok bu arada hocam. Kapatırsanız fiziksel rame uygulamalar yükleneceği için daha hızlı çalışır cihaz. 12 GB ramin de yetmeyeceğini düşünmüyorum şu an.