- Adım
- Uğur
- Cihazım
- Mi 11 t
- Meslek
- Asker
- Konular
- 8
Hocam kilidini açtım cihazın yükleme yaptım Yok Tayvan romda var sadece
Hocam kurduğunuz endonezya romun liinkini bırakır mısınızHocam kilidini açtım cihazın yükleme yaptım Yok Tayvan romda var sadece
Hocam kurduğunuz endonezya romun liinkini bırakır mısınız
ilginç. normalde bütün endo sürümlerinde mevucttu. Cİhaz yeni belki yazılımla alakalıdır sonraki endo sürümünde düzeltilir ama bir tane endo sürümü varLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam cihaz için aosp rom çıkınca aosp roma geçin daha stabil oluyorlar.Bu telefona ısınmadım MIUI arayüzü her geçen gün daha kötüye gidiyor ben MIUI özgürlük için kullanılıyorum uygulama kasası Yok hava durumu widgeti ekleyemiyorum Google uygulaması dolu eski telefonum redmi note 9s arayüzü stabilte daha iyi anlamadım sanırım hyper os bekleyeceğim
Global rom var fasbott üzerinden kuramıyorumMi arama ve Mi mesaj
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi Xiaomi cihazlara özel Mi arama uygulamasında arama kayıt özelliği olan uygulama Mi Dialler
Glabal rom - Endonezya rom veya diğer romlarda Google arama ve masaj uygulamaları ile geliyor ama biri hariç
Tayvan rom hali hazırda mi arama kayıt ve mi mesaj uygulaması ile gelen tek rom sanırım
Diğer romlarda Mi mesaj oluyor ama Mi Dialer yok
Sonuç itibarı ile Tayvan Rom kurdum ve keyfini sürüyorum
Açıkçası en iyi rom Endonezya rom olarak bilinirdi fakat bende ilk defa Tayvan rom kurdum ve kullanıyorum
Tayvan rom gayet başarılı hatta daha iddialı olmak gerekirse Global romdan Türkiye romdan ve Eddonezya romdan daha iyi gibi
Kısacası kamera - batarya - performans gibi konularda gayet başarılı
Çoğu yerde denkgeldiğim kamera şikayetlerini ben yaşamadım
O kadar resim Video vs kullanımda herhangi bir buğulanma sorunu yaşamadım
Neyse çok uzatmayayım Tayvan rom kurup kullanmak isterseniz :
Tayvan 14.0.3.0.TMFTWXM
Xiaomi 13T için kararlı Tayvan donanım yazılımının en son sürümü
Kurtarma ROM'u
Sürüm : 14.0.3.0.TMFTWXM
Sistem : MIUI 14
Android : Android 13 sürümü
Çıkış tarihi : 2023-09-27
Dosya boyutu : 5,22 GB
Resmi Bağlantı :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot ROM
Sürüm :14.0.3.0.TMFTWXM
Flash dosya boyutu : 6,53 GB
hocam kurulumdan sonra bootloader kilidini kapattınız mı kapattıysanız her hangi bir sorun oluştu mu. bende suan açıkMi arama ve Mi mesaj
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi Xiaomi cihazlara özel Mi arama uygulamasında arama kayıt özelliği olan uygulama Mi Dialler
Glabal rom - Endonezya rom veya diğer romlarda Google arama ve masaj uygulamaları ile geliyor ama biri hariç
Tayvan rom hali hazırda mi arama kayıt ve mi mesaj uygulaması ile gelen tek rom sanırım
Diğer romlarda Mi mesaj oluyor ama Mi Dialer yok
Sonuç itibarı ile Tayvan Rom kurdum ve keyfini sürüyorum
Açıkçası en iyi rom Endonezya rom olarak bilinirdi fakat bende ilk defa Tayvan rom kurdum ve kullanıyorum
Tayvan rom gayet başarılı hatta daha iddialı olmak gerekirse Global romdan Türkiye romdan ve Eddonezya romdan daha iyi gibi
Kısacası kamera - batarya - performans gibi konularda gayet başarılı
Çoğu yerde denkgeldiğim kamera şikayetlerini ben yaşamadım
O kadar resim Video vs kullanımda herhangi bir buğulanma sorunu yaşamadım
Neyse çok uzatmayayım Tayvan rom kurup kullanmak isterseniz :
Tayvan 14.0.3.0.TMFTWXM
Xiaomi 13T için kararlı Tayvan donanım yazılımının en son sürümü
Kurtarma ROM'u
Sürüm : 14.0.3.0.TMFTWXM
Dosya boyutu : 5,22 GB
Fastboot ROM
Sürüm :14.0.3.0.TMFTWXM
Flash dosya boyutu : 6,53 GB
globalden romdan tayvan romuna geçtim sadece, cihazın kendisi global imei repair yapılmadı bootloader kilidi açık tayvan romundayken bl kapatmak olası bir risk oluşturur mu onu merak ediyorum ayrıca global romu tekrar flaslayıp bl kapatınca sorun olmayacagını forumda bazı arkadaşlar belirtmiş.Yurt dışı cihazlarda bootloder kilidini kapatmak sıkıntı olabilir hocam ama tercih sizin