Yardım Xiaomi 13T Recovery modda kalıyor

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Eng romda yazılımsal imei atılıyor ve sorunsuz çalışıyorsa bu demektirki stock rom ile yazılımsal imei atmak mümkün.
Stock romda yazılımsal bir güvenlik var demektir direnç ile bağlantı kuruyor. Hangi kodun bunu tetikledigini bulup düzeltme yaparsak stock romda yazılımsal imei yapabiliriz ancak güncelleme sifirlama sorun yaratabilir kod orjinal haline döneceği için.

BerkayBSK

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
16
Hocam son durum nedir dirençsiz yazılımla atılabiliyormu bi şekilde halledebiliriz bu konuyu bence eğer eng romda atılıyorsa

İbrahim474

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
16
Hocam son durum nedir dirençsiz yazılımla atılabiliyormu bi şekilde halledebiliriz bu konuyu bence eğer eng romda atılıyorsa
Eng rom da şebeke veriyor ama global yazılımı atınca recovery de kalıyor

Direnç değişimi sonrası çözüme kavuşuldu

Player

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yok
Cihazım
Yok
Konular
0
Eng rom da şebeke veriyor ama global yazılımı atınca recovery de kalıyor

Direnç değişimi sonrası çözüme kavuşuldu
Hocam o zaman eng romda yazılımsal atılıyorsa eng rom ile kullansak ne olur gündelik olarak?Eng rom miui, hyperos gibi arayüzün olmadığı saf android galiba.Aslında tam istediğim şey.Bu eng romda bütün temel özellikler çalışıyor mu? Repairden sonra arama,aranma ,mobil veri,wifi,bluetooth,kamera.Bunlar çalışıyorsa tamamdır yani kullanırdım ben.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Hocam o zaman eng romda yazılımsal atılıyorsa eng rom ile kullansak ne olur gündelik olarak?Eng rom miui, hyperos gibi arayüzün olmadığı saf android galiba.Aslında tam istediğim şey.Bu eng romda bütün temel özellikler çalışıyor mu? Repairden sonra arama,aranma ,mobil veri,wifi,bluetooth,kamera.Bunlar çalışıyorsa tamamdır yani kullanırdım ben.
Eng rom günlük kullanım için uygun bir rom değil hocam. Maalesef kullanamazsınız normal şekilde. Bu rom cihazın fabrikasyon testleri için olan bir rom. Deneyen var, sabretme süresi 15 dakika. :)

arıkangarage

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hüseyin
Cihazım
xiaomi13t
Konular
0
merhaba, telefonum 13t yeni direnç atıldı telefona hiç bir sorun yoktu ancak telefonu kapatmam gerekti ve yeniden açmaya çalıştığımda telefon kendi kendine recovery modda açılıp kapanıyor sürekli . Telefonu ilk etapta sıfırladım recovery modda ancak yine işe yaramadı ama bi süre sonra kendiliğinden açıldı bende belki mevcut sürümü yani hyperos 1.09 u yeniden yüklersem belki sorun çözülür dedim ama yükledikten sonra telefon yine açılmadı ne yapmam gerekiyor acaba?

Üst Alt