Yardım Xiaomi 13T Recovery modda kalıyor

İbrahim474

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
16
Merhaba Xiaomi 13T cihazına modem meta ile imei repair işlemi yaptık fakat global rom atınca recovery modda takılıyor ne yapmak gerekiyor?

qmuhammedd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 13 T
Meslek
Jandarma
Konular
7
Muhtemelen rom olmamış. Cihazı fastboot moduna al ve mi firm sitesinden sana uygun olan ROM dosyasını indir. Uzantı tgz olacak. (ben tayvan rom kullanıyorum mi telefon mi mesaj olduğu için) daha sonra PC den mi flash uygulamasından indirdiğin tgz uzantılı rar dosyasını rardan çıkar ve program ile flashla.

frknaknc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
66
Merhaba Xiaomi 13T cihazına modem meta ile imei repair işlemi yaptık fakat global rom atınca recovery modda takılıyor ne yapmak gerekiyor?
ilk olarak cihaz dirençli olması gerekiyor, başta fabrika romunu kurdunuz mu engineer romu

İbrahim474

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
16
ilk olarak cihaz dirençli olması gerekiyor, başta fabrika romunu kurdunuz mu engineer romu
Dirençsiz şekilde işlem yaptık eng rom kurdum ardından nvdata ve nvramı silip modem meta ile IMEI repair işlemini yaptık şebeke verdi eng rom da ama global rom atınca recovery modda düşüyor nvdata hatası veriyor.

frknaknc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
66
Dirençsiz şekilde işlem yaptık eng rom kurdum ardından nvdata ve nvramı silip modem meta ile IMEI repair işlemini yaptık şebeke verdi eng rom da ama global rom atınca recovery modda düşüyor nvdata hatası veriyor.
eng rom daki hlos.bin dosyasını alın Minimal ADB and Fastboot ile flashlayın global romun üstüne açılır cihaz, ama her güncellemede nv dataya düşer ve sıfırlamada da imeı uçar.

İbrahim474

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
16
eng rom daki hlos.bin dosyasını alın Minimal ADB and Fastboot ile flashlayın global romun üstüne açılır cihaz, ama her güncellemede nv dataya düşer ve sıfırlamada da imeı uçar.
Eng rom da hlos.bin dosyası yok maalesef

İbrahim474

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
16
Ustaların da söylediği gibi direnç değişirse direk açılacak cihaz muhtemelen

yawan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yılmaz
Cihazım
note 3 pro
Konular
1
direnç yapılmışsa eğer cihaza bu hataya düşmüyor cihaz dimi? bu söylediğiniz sadece direnç yapılmayan cihazlar için sanırım?

frknaknc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
66
Üst Alt