Rom Xiaomi 13T Pro Greeshan Repack HyperOs 1.0.6.0 UMLRUXM

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Xiaomi 13T Pro Greeshan Repack HyperOs 1.0.6.0 UMLRUXM

NOT : Telefonunuzun Bootloader Kilidinin açık olması gerekmektedir.

Kurulum
* Aşağıda rom dosyasını indirin
* İndirmiş olduğunuz zip dosyasına sağ tıklayıp 'Klasöre Çıkar' yapın
* Cihazınızı Fastboot'a alın ve bilgisayara USB ile bağlayın

* Oluşan klasörün içindeki windows_fastboot_install.bat dosyasını açın
* Açılan komut sisteminde Y harfini yazıp enter basın, otomatik olarak kurup kendini yeniden başlatacak ve yüklü hale gelmiş olacaktır :)

İndirme Linki:

**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen Özelliklerin Sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle,iyi forumlar..

Veyis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veyis
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
CNC Makine
Konular
28
Konu için teşekkürler hocam. global 1.0.6 da kamera sorunu yaşadım rus romun da sorun yoktu tekrar rus rom una geçecektim ama bunu gördüm bugün normal rus rom un dan ne farkı var artı olarak diğer konu da ki görsellerinizi gördüm.

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu için teşekkürler hocam. global 1.0.6 da kamera sorunu yaşadım rus romun da sorun yoktu tekrar rus rom una geçecektim ama bunu gördüm bugün normal rus rom un dan ne farkı var artı olarak diğer konu da ki görsellerinizi gördüm.
Bunun farkı özelleştirilmiş olması ve gereksiz uygulamaların silinmiş olması. Bu yüzden pil olarak ve stabilite olarak daha iyi zaten rus romu tabanlı onu alıp geliştirip sunuyorlar

zblash1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 13T Pro
Konular
0
Bu eklenmiş ekstra görüntü özellikleri aktif edildiğinde faydası oluyor mu?

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Bu eklenmiş ekstra görüntü özellikleri aktif edildiğinde faydası oluyor mu?
Açıkçası anlayamadım var mı yok mu diye. Hyperos downloader uygulamasını indirip oradan da açıp deneyebilirsiniz gizli özellikler kısmından

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
56
hocam benim cihaz farklı sadece size bir sorum olacak mesela greeshan romu bizde hiç yok fakat kurmak istiyorum ve son sürüm indirdim fastboot üzerinden olur mu acaba.
ve diğer sorum da şu hasan mirzanın elite romunu indirdim fakat içinden install_with_data_format. bat yok sadece windows_fastboot_install.bat bu var sizin konunuzdaki gibi bende de başka custom rom var ona tıklayıp kursam sıkıntı olur mu veya rom yükleme sonrası format data yapmak gerekir mi

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
hocam benim cihaz farklı sadece size bir sorum olacak mesela greeshan romu bizde hiç yok fakat kurmak istiyorum ve son sürüm indirdim fastboot üzerinden olur mu acaba.
ve diğer sorum da şu hasan mirzanın elite romunu indirdim fakat içinden install_with_data_format. bat yok sadece windows_fastboot_install.bat bu var sizin konunuzdaki gibi bende de başka custom rom var ona tıklayıp kursam sıkıntı olur mu veya rom yükleme sonrası format data yapmak gerekir mi
Greeshan romunun sizin telefonunuza romu yoksa hayır sakın başka cihazınkini kurmayın boşuna bootloopa girer, çalışmaz.
İkinci sorunuza gelirsem sizin telefonunuz için olan rom ise format data yapmanız gerekir yoksa sıkıntılar çıkabilir, o yazan windows_fastboot_install.bat da aynı şey ismi farklı sadece. Onu yaptığınız zaman yine format data ile beraber kuracaktır.

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11

Xiaomi 13T Pro Greeshan Repack HyperOs 1.0.6.0 UMLRUXM

NOT : Telefonunuzun Bootloader Kilidinin açık olması gerekmektedir.

Kurulum
* Aşağıda rom dosyasını indirin
* İndirmiş olduğunuz zip dosyasına sağ tıklayıp 'Klasöre Çıkar' yapın
* Cihazınızı Fastboot'a alın ve bilgisayara USB ile bağlayın

* Oluşan klasörün içindeki windows_fastboot_install.bat dosyasını açın
* Açılan komut sisteminde Y harfini yazıp enter basın, otomatik olarak kurup kendini yeniden başlatacak ve yüklü hale gelmiş olacaktır :)

İndirme Linki:

**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen Özelliklerin Sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle,iyi forumlar..
Hocam deneyimlerinizi anlatabilir misiniz, sarj nasil gidiyor kamerada kalite farki varmi, birde leica lensli corot kod adli cihaza kuruluyor değil mi?

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Hocam deneyimlerinizi anlatabilir misiniz, sarj nasil gidiyor kamerada kalite farki varmi, birde leica lensli corot kod adli cihaza kuruluyor değil mi?
13T pro yani Global versiyon Leicalı telefona kuruluyor K60 Ultrada kamera çalışmaz.
Şarj konusunda zaten hyperosun en stabili rus romunun bu versiyonu adamlarda bunu alıp geliştirmiş. Hyperos hiç stabil olmadı pil konusunda miui daha iyi ama fena değildi. Ama dün Xiaomi eu nun hyperosuna geçtim pil olarak daha iyi olduğunu söyleyebilirim onun içinde konu açtım. Hem daha stabil hem yeni versiyon uygulamalar var onu daha çok tavsiye ederim.

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Greeshan romunun sizin telefonunuza romu yoksa hayır sakın başka cihazınkini kurmayın boşuna bootloopa girer, çalışmaz.
İkinci sorunuza gelirsem sizin telefonunuz için olan rom ise format data yapmanız gerekir yoksa sıkıntılar çıkabilir, o yazan windows_fastboot_install.bat da aynı şey ismi farklı sadece. Onu yaptığınız zaman yine format data ile beraber kuracaktır.
yok hocam uyumlu romu var indirdim sadece data format yazmayınca merak ettim acaba format atmaz diye düşündüm direkt ona tıklayıp kursam sıkıntısız şekilde format atılmış şekilde kululur o zaman

Üst Alt