Soru Xiaomi 13T Pro direnç zararlı mı?

NinXStation

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nevzat
Cihazım
13T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Telefonu aldığım yerde direnç işlemi yaptırdım. Aslında ben yaptırmak istemedim adam yaptırmak için zorladı. Direnç işleminin zararları nedir? IPX8 sertifikası ve NFC bozuluyor mu? Telefonun değeri düşer mi? Ayrıca telefona yazılımsal kayıt çıktı mı?

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Telefonun değeri düşmez, telefon arkası açılıp işlem yapıldığı için geri kapanırken uygulanan yapıştırıcılar orjinali kadar olmaz. Yani sudan kaçınmanız gerekir ama öyle su sıçraması damla felan bunlardan yana sıkıntı olmaz çok. Yazılımsal kayıt çıkmadı diye biliyorum. Zaten direnç atılmış cihaza. Nfc felanda etkilenmez, keyfinize bakın hocam. 13t pro dirençli bende kullandım. Direnç işlemini yapan ustanın el yatkınlığı çok fark eder ama :)

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
42
Telefonun değeri düşmez, telefon arkası açılıp işlem yapıldığı için geri kapanırken uygulanan yapıştırıcılar orjinali kadar olmaz. Yani sudan kaçınmanız gerekir ama öyle su sıçraması damla felan bunlardan yana sıkıntı olmaz çok. Yazılımsal kayıt çıkmadı diye biliyorum. Zaten direnç atılmış cihaza. Nfc felanda etkilenmez, keyfinize bakın hocam. 13t pro dirençli bende kullandım. Direnç işlemini yapan ustanın el yatkınlığı çok fark eder ama :)
13t prolara yazılımsal destek geldi.dft pro ile yapılıyor.

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ege7313

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ege
Cihazım
corot
Konular
5
hocam keske yaptirmasaydin yazilimsal kayit cikmisti. su ve toz dayanikligi gider sertifikalarin bi onemi kalmaz cunku kullandiklari yapistiricilar muadil sadece sivi ve toz bantlari mevcut değil

NinXStation

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nevzat
Cihazım
13T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam keske yaptirmasaydin yazilimsal kayit cikmisti. su ve toz dayanikligi gider sertifikalarin bi onemi kalmaz cunku kullandiklari yapistiricilar muadil sadece sivi ve toz bantlari mevcut değil
Hocam telefonu satsam kaça gider? Ayrıca 13T Pro ile 14T takaslamak mantıklı mı? Dediğiniz gibi ise kullanmam telefonu.

ege7313

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ege
Cihazım
corot
Konular
5
Hocam telefonu satsam kaça gider? Ayrıca 13T Pro ile 14T takaslamak mantıklı mı? Dediğiniz gibi ise kullanmam telefonu.
hocam suan kayitsiz 17.500 tl gibi bi fiyati var yurtdisi 13t pronun siz de o civarlara satabilirsiniz. bence mantikli olmaz takas cunku 14t ile 13t pro denk cihazlar değil 14t sadece on kamera konusunda daha basarili 13t proya gore.

NinXStation

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nevzat
Cihazım
13T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam suan kayitsiz 17.500 tl gibi bi fiyati var yurtdisi 13t pronun siz de o civarlara satabilirsiniz. bence mantikli olmaz takas cunku 14t ile 13t pro denk cihazlar değil 14t sadece on kamera konusunda daha basarili 13t proya gore.
Redmi K70 Pro ile 13T Pro arasında çok fark var mı?

ege7313

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ege
Cihazım
corot
Konular
5
Redmi K70 Pro ile 13T Pro arasında çok fark var mı?
kamera performansini bilmiyorum fakat k70 pro diger ozellikler bakimindan 13T prodan cok daha iyi bir cihaz eger bulduysan kacirma bence. server kayit yapilabiliyor tek sim 2k gibi bi kayit ucreti mevcut diye biliyorum.

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
25
Telefonu aldığım yerde direnç işlemi yaptırdım. Aslında ben yaptırmak istemedim adam yaptırmak için zorladı. Direnç işleminin zararları nedir? IPX8 sertifikası ve NFC bozuluyor mu? Telefonun değeri düşer mi? Ayrıca telefona yazılımsal kayıt çıktı mı?
Aga yanlış anlama ama napıcan telefonla havuza mı atlayacaksın su ve toz dayanıklılığı önemli ama bana göre o kadar önemli olan bir şey değil zaten 2 haftada bir telefonunu temizlesen bir sıkıntı bile oluşmaz illa telefonuna direnç yapıldı sertifikalar gitti diye bunu şikayet edeceksen neden adamı dinledin? 14t alacaksan al tavsiye ederim ama bu konu için tartışma yani benim cihaz 12t dirençli kaç kere suya falan düştü ama bir sıkıntıda olamadı usta üstüne benim cihazımda suya ve toza dayanıklılık sertifikası da yok. Ama sen bilirsin fikir senindir

Üst Alt