Soru Xiaomi 13T Pro direnç zararlı mı?

NinXStation

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nevzat
Cihazım
13T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Aga yanlış anlama ama napıcan telefonla havuza mı atlayacaksın su ve toz dayanıklılığı önemli ama bana göre o kadar önemli olan bir şey değil zaten 2 haftada bir telefonunu temizlesen bir sıkıntı bile oluşmaz illa telefonuna direnç yapıldı sertifikalar gitti diye bunu şikayet edeceksen neden adamı dinledin? 14t alacaksan al tavsiye ederim ama bu konu için tartışma yani benim cihaz 12t dirençli kaç kere suya falan düştü ama bir sıkıntıda olamadı usta üstüne benim cihazımda suya ve toza dayanıklılık sertifikası da yok. Ama sen bilirsin fikir senindir
Hocam yazdıklarınız için teşekkür ederim öncelikle. Uzun kullanım sonucunda sıkıntı olmuyorsa değiştirmem o zaman.

İbrahim474

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
16
Telefonu aldığım yerde direnç işlemi yaptırdım. Aslında ben yaptırmak istemedim adam yaptırmak için zorladı. Direnç işleminin zararları nedir? IPX8 sertifikası ve NFC bozuluyor mu? Telefonun değeri düşer mi? Ayrıca telefona yazılımsal kayıt çıktı mı?
Direnç işlemi yapıldığı için suya karşı dayanıklılığı etkileniyor

Değer konusuna gelirsekte ilerleyen zamanlarda telefonu bir telefoncuya satarsanız bu telefon daha önce sökülmüş diyip değerini düşürebilirler

Üst Alt