Hocam kernel sürümünde farklılık yok. Acaba şu an cihazınızda Magisk var mı? Magisk varsa ondan olabilir. Aşağıdaki boot imaj dosyasını kullanın bir de. Bu da olmazsa Rus romuyla alakalı bir durumdur.Merhaba
magisk yok hocam akşam deneyeyim, teşekkürlerHocam kernel sürümünde farklılık yok. Acaba şu an cihazınızda Magisk var mı? Magisk varsa ondan olabilir. Aşağıdaki boot imaj dosyasını kullanın bir de. Bu da olmazsa Rus romuyla alakalı bir durumdur.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam sizin özellikle önerdiğiniz modüller varmı?Hocam kernel sürümünde farklılık yok. Acaba şu an cihazınızda Magisk var mı? Magisk varsa ondan olabilir. Aşağıdaki boot imaj dosyasını kullanın bir de. Bu da olmazsa Rus romuyla alakalı bir durumdur.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Close Logd: Loglamayı, analitik servislerini durduruyor, cihaz biraz daha rahatlıyor.Hocam sizin özellikle önerdiğiniz modüller varmı?
maalesef gene reset döngüsüne girdimagisk yok hocam akşam deneyeyim, teşekkürler
Ya atladığınız bir durum var ya da romla ilgili bir durum var hocam. Global ve Xiaomi.EU romlarında anlattığım yöntem ile sorunsuz root yetkisi aldım ben.maalesef gene reset döngüsüne girdi
Ya atladığınız bir durum var ya da romla ilgili bir durum var hocam. Global ve Xiaomi.EU romlarında anlattığım yöntem ile sorunsuz root yetkisi aldım ben.