Yardım Xiaomi 13T Kamera Bug

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Üstüne Fatiha okusan nafile kamera çöp
Bence çok fazla abartıyorsunuz hocam cihaza olan eleştirilerinizi. Hocamızın bahsettiği durumun hata olmadığını önceki mesajlarda açıkladım. Kameradan ben oldukça memnunum, siz memnun değilseniz cihazınızı değiştirin derim. Ancak bundan daha iyi kamera performansı istiyorsanız bir cihazdan, üstüne para koyup başka bir cihaz almanız gerekiyor.

Son düzenleme:

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Bence çok fazla abartıyorsunuz hocam cihaza olan eleştirilerinizi. Hocamızın bahsettiği durumun hata olmadığını önceki mesajlarda açıkladım. Kameradan ben oldukça memnunum, siz memnun değilseniz cihazınızı değiştirin derim. Ancak bundan daha iyi kamera performansı istiyorsanız bir cihazdan, üstüne para koyup başka bir cihaz almanız gerekiyor.
Aslında Eleştiri yapmak çok hoşuma gitmiyor.ama iyi değil.gerçek.. 25 bin verip insanların bu cihazı almasını istemiyorum.sonuçta bizim insanımız..

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Aslında Eleştiri yapmak çok hoşuma gitmiyor.ama iyi değil.gerçek.. 25 bin verip insanların bu cihazı almasını istemiyorum.sonuçta bizim insanımız..
Hocam cihaz tek kameradan ibaret değil. Ayrıca dediğim gibi, ben memnunum. Cihazın muhteşem bir kamerası yok ama gömülecek bir kamera da değil bence. Fiyat segmentinde daha iyi çekebilecek cihazlar var tabi S23 FE gibi ama daha kötü çeken cihazlar da var. Hani bir eleştiri yapın ama kanıtlayın ve yerine cihaz önerin, daha güzel bir eleştiri olur.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Hocam cihaz tek kameradan ibaret değil. Ayrıca dediğim gibi, ben memnunum. Cihazın muhteşem bir kamerası yok ama gömülecek bir kamera da değil bence. Fiyat segmentinde daha iyi çekebilecek cihazlar var tabi S23 FE gibi ama daha kötü çeken cihazlar da var. Hani bir eleştiri yapın ama kanıtlayın ve yerine cihaz önerin, daha güzel bir eleştiri olur.
Bence eleştirmekte haklı bu telefon 500 - 600 dolar aralığında satıldı bir çok ülkede ama kamerasına bak ön kamera ile güzel resim çekmek için ekstra çaba göstermen gerek. Arka kamera ise çiçek böcek manzara çekersiniz anca söz konusu portre insan çekimi olduğunda yine kötü büyük hevesle aldığım telefondan hızla soğudum. Kamera redmi cihazların bi tik üstü hocam dümenden leica işte...

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
43
4 sene sonra tekrar xiaomi aldım ve bir arpa boyu yol alamamışlar kamera yazılımı bile hatalı yanlış çalışıyor...
13T sahipleri ayarlardan çekirdek sürümüne 5-6 kez tıklayıp donanım testine girerek rear camera, telefoto camera bölümüne bakarken telefonun arkasından parmağınızla kapatarak ana kamerayı ve telefoto kamerasını tespit edin.
Daha sonra kamera uygulamasını açın 1x 2x moduna getirin ve portre modunda master lens ayarlarından 35mm 50mm arası geçiş yapın telefon canı isterse ana kamerayı canı isterse arada telefoto kamerayı kullanıyor 🤣 madem telefoto kamerayı kullanmayacaksın neden koyarsın süs mü?
Samsung almayan aklıma tüküreyim böyle bir saçmalık olamaz ya cidden insana merdiven altı ürün almış gibi hissettiriyorlar... Üretirken piyasaya sürerken kimsemi test etmiyor bu cihazları anlamıyorumki..
25 bin lira değil 400 dolar bu cihaz kamera için çok başarılı performans bekliyorsanız amiral gemilere yonelin + Samsung daha çekim gücü sorununu duzeltememisken bence Xiaomi bin değerini bilin 😀

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Bence eleştirmekte haklı bu telefon 500 - 600 dolar aralığında satıldı bir çok ülkede ama kamerasına bak ön kamera ile güzel resim çekmek için ekstra çaba göstermen gerek. Arka kamera ise çiçek böcek manzara çekersiniz anca söz konusu portre insan çekimi olduğunda yine kötü büyük hevesle aldığım telefondan hızla soğudum. Kamera redmi cihazların bi tik üstü hocam dümenden leica işte...
Bende önceki telefonum redmi note 12 pro hem ön arka kamera bundan çok çok çook iyi çekiyordu.

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
43
Bende önceki telefonum redmi note 12 pro hem ön arka kamera bundan çok çok çook iyi çekiyordu.
😀 Mi 12t pro kullandim 13t den önce arada nerdeyse 5 kat fark var laica işini laiki ile yapıyor 😀 note 12 pro dediginiz cihaz Instagram videosu izlerken kasan bir cihaz nasıl kamerası iyi olabilir sizce

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
😀 Mi 12t pro kullandim 13t den önce arada nerdeyse 5 kat fark var laica işini laiki ile yapıyor 😀 note 12 pro dediginiz cihaz Instagram videosu izlerken kasan bir cihaz nasıl kamerası iyi olabilir sizce
Kasan telefonun kamerası kötü olacak bir kaide mi var 😂 çok komik

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
25 bin lira değil 400 dolar bu cihaz kamera için çok başarılı performans bekliyorsanız amiral gemilere yonelin + Samsung daha çekim gücü sorununu duzeltememisken bence Xiaomi bin değerini bilin 😀
13T 600 dolar ile satışa çıktı ama telefon kötü olduğu için bu fiyata satilmadigi için zavallı xiaomi essek gibi fiyatını 150 dolar birden indirdi 2 ay içinde. Orta doğu fiyatları ile Avrupa Amerika fiyatlarını karıştırmayın xiaomi orta doğuda daha ucuza satış yapabilmek için daha kalitesiz bir seri ürettiğini duydum. Bence başarısız kelimesi daha doğru olur bu cihaz için. Madem böyle salak kamerası var A54 yurtici alırdım imei falan uğraşmazdim bu cihazı almayı düşünen varsa almayın. Kamera özürlüsü xiaomi dümenden leica işte. Leica Huawei ile işbirliği yapmıştı direk dxomark 1.siraya fırladı birde xiaomi ve leica iş birliğine bakın 🤣 en pahalı cihazları bile diğer markaları yakalayamıyor...

Üst Alt