- Adım
- zort
- Cihazım
- Xiaomi 14T TR
- Konular
- 42
telefon brick oldu1.0.4'de flashlarsam bir sey olur mu? thxxxxxxxxxxxxx
1.0.3 recovery.img ile duzelir
telefon brick oldu1.0.4'de flashlarsam bir sey olur mu? thxxxxxxxxxxxxx
Herşey olabilir test aşamasında twrp tam uyumlu değil dikkatli kullanin1.0.4'de flashlarsam bir sey olur mu? thxxxxxxxxxxxxx
Tamamıyle sorunsuz değil malesef birçok telefonu brick etti yapılan hatalarda brick olabiliyor telefon dikkatli kullanilmaliDün gece telefon otomatik 1.0.4 e güncellenmiş twrp ve magisk silinmişti.
Sitedeki versiyonu denedim şuan sorunsuz tekrardan kitsune magisk ve twrp yüklüyebildim.(telefon şifresini kaldırmayı unutmayın)
Diyeceğim o ki şuan sorunsuz çalışıyor.
Sifirlama yaparken format data yapmayi unutmayin tek tek verileri silmek isterseniz sorun cikabiliyor.Dün gece telefon otomatik 1.0.4 e güncellenmiş twrp ve magisk silinmişti.
Sitedeki versiyonu denedim şuan sorunsuz tekrardan kitsune magisk ve twrp yüklüyebildim.(telefon şifresini kaldırmayı unutmayın)
Dün gece telefon otomatik 1.0.4 e güncellenmiş twrp ve magisk silinmişti.
aynen ben benimkini yanlış yere flashlayarak brick etmiştimTamamıyle sorunsuz değil malesef birçok telefonu brick etti yapılan hatalarda brick olabiliyor telefon dikkatli kullanilmali
13t den güzel para kazandı hem tamirciler hemde xiaomiaynen ben benimkini yanlış yere flashlayarak brick etmiştim![]()
Uyarı için teşekkürler hocam. Konuyu uygun bir vakitte güncelleyeceğimmusdi27 Konuyu hortlatıyorum hocam kusura bakmayın. Dün itibariyleLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirgeliştiricimiz AnyKernel3 tabanlı yeni güncellemeler paylaşarak OrangeFox yöntemini değiştirdi ve uyarı olarak Fastboot yöntemi ile vendor_boot.img dosyasını yazdırmak cihazınızı softbrick yapabilir şeklinde açıklama yaptı. Sanıyorum ki Magisk gibi vendor_boot.img dosyasını paketleyerek çalışacak şekilde yeni bağlantılar paylaştı sizde konuyu inceleyerek güncelleyin isterseniz. Yanlışlıkla forumda'ki arkadaşlarımızın cihazlarını softbrick etmeyelim![]()