- Adım
- Önder
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Konular
- 93
Yurtdışı xiaomi 13t alınır mı yoksa bunun fiyatına benzer bir ürün önerebilir misiniz?
Bunun yerine Poco F5 mi alsam hocam onu da düşünüyorum. Pro ya fiyat yetmiyor. 14 bin bütçeBu sizin beklentiniz ve ihtiyaçlarınıza bağlı tamamen.
Mağazada cihazları incelemenizi tavsiye ederim. 13T yurtdışı kullanıyorum fiyatına göre kesinlikle rakipsiz bir telefon 13.500 TL alınacak daha iyi bir cihaz yok fakat 17 bin TL civarına 13T pro modelinede bakabilirsiniz pro modeli her anlamda tatmin edici bir cihaz bazen acaba pro modelinimi alsaydım diye düşünüyorum![]()
Poco veya redmi almayın. Alacaksanız mi serisi alın. Yukarıda dendiği gibi 13t proya da bakabilirsiniz. Sizi hiçbir yönden üzmeyecek bir cihazBunun yerine Poco F5 mi alsam hocam onu da düşünüyorum. Pro ya fiyat yetmiyor. 14 bin bütçe
Eger 1.önceliğiniz oyun ise poco F5 işlemcisi daha iyi ama 2 sene güncelleme ömrü var.Bunun yerine Poco F5 mi alsam hocam onu da düşünüyorum. Pro ya fiyat yetmiyor. 14 bin bütçe
Oyun performansı neden daha iyi? İçinde ki 7gen2 13T içinde ki 8200'den daha iyi bir işlemci değil.Eger 1.önceliğiniz oyun ise poco F5 işlemcisi daha iyi ama 2 sene güncelleme ömrü var.
13T kamera olarak daha iyi ve 5 sene güncelleme alicak bir cihaz.
İki cihazda oyun anlamında üzmez ama 13T modelinin bir artısı var ısınmıyor throtling yemiyor işlemci performansını uzun süre koruyor çok stabil işlemci.
Bende xiaomi 13T kullanıcısıyım ama snapdragon 7+ gen2 işlemcisi daha iyi ve daha güncel çekirdek mimarilerine sahip. 13T bu işlemciyi kullansaydı mükemmel olurdu.Oyun performansı neden daha iyi? İçinde ki 7gen2 13T içinde ki 8200'den daha iyi bir işlemci değil.