HyperOS Xiaomi 13 XiaomiEu Android HyperOS

Suleyman_329

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
8
Bu euda sistem uygulamalarını güncelleme olayı var mı hocam? Corepatch bile fayda etmedi.
Sistem uygulamalarını güncellemen için APK imza sorgulamasını kaldırıp modlu paket yükleyici kullanman lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistem uygulamalarını güncellemen için APK imza sorgulamasını kaldırıp modlu paket yükleyici kullanman lazım

Bu euda sistem uygulamalarını güncelleme olayı var mı hocam? Corepatch bile fayda etmedi.
Android 15 şarj süresi kötü bende sizdede aynımı

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
99

Hem modlu apk kurucu var hemde imzayı corepatch ile kaldırdım.Ama paket uygun olmadığından yüklenemedi diyor.

Ona çok dikkat etmedim.Pc başında işim olduğu için genelde takılı oluyor.

Rapboi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Al
Cihazım
Mi8 se
Konular
2
Kendi kullanıcı deneyimlerim son hyper os 2.0.3.0 olan versiyonda whatsapp bildirimleri gelmiyor.
Ayarlar içerisinde bazı önemli yerler ingilizce
Batarya performansını beğenmedim.
Bildirim çubuğunu yukardan çekerken laglı gibi oluyor bazı kullanıcılar anlayamayabilir
iphone dan androide geçerken ios tan whatsapp sohbetllerini taşımak mümkün değil hangi servis veya servisler aktif değil bilmiyorum normal miui yükledikten sonra atabildim ama en az 6-7 farklı rom ve defalarca telefonı sıfırlamak zorunda kaldım
mi 9 dan beri eu rom hastası birisi olarak kullanıp kullanabileceğim en kötü eu rom versiyonu bu arada stable versiyon bu dediklerim
Xiaomi saçma sapan bi şekilde bu telefona dinamik partisyon getirmiş ve 2 tane A ve B adında slotlar var bu serbest rom kurarken eğer telefonunuzda ekran şifresi vs varsa rom geçişinde sorun çıkarıyo
slot sürekli değişiyor ayrıca bu slotlar hakkında hiçbir bilgim yok çok uzman olan birisi veya daha once bu sekılde slot olan birileri biliyodur diye dusunuyorum
paranoid kuramadım hiçbir şekilde defalarca coktu cihaz saf android yüklerken bazı ozel adımların oldugunu varsayıyorum ve ugrasmak istemediğim için şuan
en kararlı eea veya global sürümlerden birinden android 14 versiyonunda veya hyperos 1 den devam edecegim
android 15 te gercekten beni benden aldı diyecek hic bir guzellik gormedim ne oneplus ne google pixel gibi telefonu rengarenk yapabilecek veya güzel zil sesleri yok yerel zil sesi secerken bile sacma sapan 2 3 yere gidip yerel dosyayı secmenız gerekıyor boşa zahmet edip rom cıkarmışlar
bug report ıcın turkce den direkt kanal yok olsa da sanmıyorum ugrasacaklarını suan direnc degisimi ile kullanılabilen en uygun ve üst düzey denebilecek bi işlemcili uygun fiyatlı başka telefon olmadıgı için mecburen kullanıyorum.

Üst Alt