- Adım
- cabir
- Cihazım
- s6 edge
- Konular
- 50
Tam olarak nedir galeri sorunu hocam. Bende yükledim msjinizi yeni okumuş bulundum yüklemeden sonra ben bir kaç sorun yaşadım harici. Miui hesap oturup kapatmıyor. Geliştirici modunu açmak için arka arkaya basınca hata raporu gönderiyor. Notlar senktonize edilmedi edilmiyor. Notlar da çok bilgim var apk da harici yüklemedi. Nasıl açarız harici apk yüklemeyi?galeri sorunu hala devam ediyormuş hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar galiba en önemli sorunlar dan biri de bu. Diğerleri hatadır çözülür ama bu rom ile birlikte apk kurulumunun önüne de geçtiler gibi. İnş çözülür. Yoksa bu kadar kısıtlama ile bu rom da kalmak için altın değerinde bir özelliği olmalı mesela 4 saat ekran süresi 6 saat gibi, batarya en az 2 katına çıkmalı yada cihaz hava da süzülmeli,Bu romda dışardan apk kurabilen var mı ?
Nanay her türlü yolu denedim yok pc denLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirapk olarak kurdum cmd ekranı kurulmuş gösteriyor ama telefonda yok bu .Bu olmayınca apk da kurmuyor nasıl olucak aşabilen var mı bu sorunu
Son düzenleme: