EEA için diyor iseniz GoogleGoogle kişiler ve mesajlar uygulaması mı var yoksa xiaomi kendi uygulamaları mı
teşekkürler normalde bilgisayara indiirp dosyaya tıklayıp güncelleme yapıyorduk bu link öyle değil mi hocam?GÜNCELLEME: Version1.0.9.0.UMAEUXM
Neler Yeni:
Sistem
• Güvenlik yaması haziran 2024'e güncellendi. Sistem güvenliği artırıldı.
• Kamera
• Yeni: Fotoğraflarınızı Ana portre ve Leica portre seçenekleriyle geliştirin
Optimizasyon: Portre modunda yüksek çözünürlüklü görüntüler
• Optimizasyon: Portre modunda güzelleştirin
Tamamen yeni Xiaomi AISP büyük Al modeliyle portre fotoğrafçılığınızın kalitesini artırın
Recovery ROM :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot ROM : Yayınlanmadı henüz yayınlandığında link eklenecek.
Hocam ben hep eea romları mi flaş ile yüklüyorum daha temiz bir kurulum olsun diye 3 4 güne fastboot dosyası çıkar isterseniz o çıktığında sizde öyle yükleyin kafanız rahat olsun eğer gerek yok derseniz de twrp üzerinden format data yaparak bu linkteki dosya üzerinden yükleme yapabilirsiniz eğer eea sürümü bir rom varsa sıfırlama yapmak istemiyorsanız direk ota dosyasını indirip güncelleme yapabilirsinizteşekkürler normalde bilgisayara indiirp dosyaya tıklayıp güncelleme yapıyorduk bu link öyle değil mi hocam?
Global romları twrp ile yüklenebiliyor muyuz? Daha önce denediğimde twrp error kodu vermişti.Hocam ben hep eea romları mi flaş ile yüklüyorum daha temiz bir kurulum olsun diye 3 4 güne fastboot dosyası çıkar isterseniz o çıktığında sizde öyle yükleyin kafanız rahat olsun eğer gerek yok derseniz de twrp üzerinden format data yaparak bu linkteki dosya üzerinden yükleme yapabilirsiniz eğer eea sürümü bir rom varsa sıfırlama yapmak istemiyorsanız direk ota dosyasını indirip güncelleme yapabilirsiniz
GÜNCELLEME: Version1.0.9.0.UMAEUXM
Neler Yeni:
Sistem
• Güvenlik yaması haziran 2024'e güncellendi. Sistem güvenliği artırıldı.
• Kamera
• Yeni: Fotoğraflarınızı Ana portre ve Leica portre seçenekleriyle geliştirin
Optimizasyon: Portre modunda yüksek çözünürlüklü görüntüler
• Optimizasyon: Portre modunda güzelleştirin
Tamamen yeni Xiaomi AISP büyük Al modeliyle portre fotoğrafçılığınızın kalitesini artırın
Recovery ROM :
Fastboot ROM :