- Adım
- Diyar bekir
- Cihazım
- 13 ULTRA
- Konular
- 13
Romun cekirdek sürümü nedir? Biri ekran görüntüsü atabilir mi yada yazabilir mi?
Bl kilidi açık olmayan cihazlara güncelleme ota üzerinden geldi şuan için ,bl kilidini açan cihazlara kesin olmamakla beraber ota desteği sona ermiş olabilir, bl kilidi açıp twrp veya fastboot üzerinden yükleyebilirsiniz sıkıntı olmazşimdi 13 ultra boot açıp bunu klasik yöntemle atarsak sorun olmuyor değilmi? tabi boot açık şekilde devam ediyor değilmi...
Romun cekirdek sürümü nedir? Biri ekran görüntüsü atabilir mi yada yazabilir mi?
twrp yüklü değil bende uğraştırıcı olduğu için yüklemek istemiyorum fastboot ne zaman gelecekResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Konu Kısa sürede güncellenecektir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Romu hızlı indirmek için url nin başına airtel.bigota yazın.
Yayınlandı hocamtwrp yüklü değil bende uğraştırıcı olduğu için yüklemek istemiyorum fastboot ne zaman gelecek
bu romu indirdim miflash ile yükleme yaptım yükleme başarılıyla tamamlandı fakat cihaz açıldığında reboot menüsünde kaldı bu sürüm cihazınızla uyumlu değil ne yapabilirimYayınlandı hocamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir