Yardım Xiaomi 13 Ultra Güncelleme Gelmiyor

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Üstad fake olduğunu nasıl anlıyoruz. Bende de aynı cihaz var. Kilit açma başvurumu kabul etmiyor. Cihaz server da kayıtlı değil dio
Hocam cihazın orijinal romunu bulun bakın rom kodları uyuyor mu veyatta güncelleme detaylarına bakın dediğiniz de güncelleme kayıtlarına erişim yok der siz telefonun modelini googleye yazın yanınada rom diyin rom global ise globalın koduna bakın uyuyor mu eea ise eeaya bakın

furken02

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
galaxy note4
Konular
0
Bir fikri olan var mı?
c.mi.com üzerinden telefon modelini seçip son sürüm room yükleyebilirsin. siteye girdiğin zaman sağ üst köşede 3 çizgiye tıklayıp romm download ı seçip cihazını seçebilirsin

kucuker24

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasir
Cihazım
Note 4x
Konular
1
Hocam cihazın orijinal romunu bulun bakın rom kodları uyuyor mu veyatta güncelleme detaylarına bakın dediğiniz de güncelleme kayıtlarına erişim yok der siz telefonun modelini googleye yazın yanınada rom diyin rom global ise globalın koduna bakın uyuyor mu eea ise eeaya bakın
Hocam benim ne yapmam gerekiyor. Telefon direncsiz yeni aldım. Üst sürümlere yüklemem için hangi aşamaları yapmam gerek.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-02-19-15-34-48-777_com.android.settings-edit.jpg
    Screenshot_2024-02-19-15-34-48-777_com.android.settings-edit.jpg
    384 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_2024-02-19-15-34-22-170_com.android.settings-edit.jpg
    Screenshot_2024-02-19-15-34-22-170_com.android.settings-edit.jpg
    306,4 KB · Görüntüleme: 33

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Hocam benim ne yapmam gerekiyor. Telefon direncsiz yeni aldım. Üst sürümlere yüklemem için hangi aşamaları yapmam gerek.
Bir bl kilidini başvuru yaparak açın ve daha sonra istediğiniz bir romu kurun bl açmak ve rom kurmak için YouTube'de güzel videolar var izleyip aralarından güzelini seçerek işleme başlayın buradan anlatırsam çok karışık olur

kucuker24

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasir
Cihazım
Note 4x
Konular
1
Bir bl kilidini başvuru yaparak açın ve daha sonra istediğiniz bir romu kurun bl açmak ve rom kurmak için YouTube'de güzel videolar var izleyip aralarından güzelini seçerek işleme başlayın buradan anlatırsam çok karışık olur
Eyvallah hocam rom ne önerirsiniz. Herkesin kullandığı stabil sürüm olsun istiyorum

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Eyvallah hocam rom ne önerirsiniz. Herkesin kullandığı stabil sürüm olsun istiyorum
Hocam benim önerim eeu yani Avrupa romudur fakat çoğu kişi Endonezya romunuda tercih ediyor isterseniz iki rom arasında bir araştırma yapın size hangisi cazip geliyorsa onu kurun veyatta ben hemen hyperosa geçmek istiyorum derseniz çin veya Tayvan romu dışında herhangi bir hyperos olan rom bölgesini kurun ( ek bilgi hocam Endonezya romu galiba sizin cihaz için yok yine bir bakın ister global ister Avrupa romu kurun Avrupada arama mesajlaşma Xiaominin kendi uygulaması globalda ise google )

kucuker24

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasir
Cihazım
Note 4x
Konular
1
Hocam benim önerim eeu yani Avrupa romudur fakat çoğu kişi Endonezya romunuda tercih ediyor isterseniz iki rom arasında bir araştırma yapın size hangisi cazip geliyorsa onu kurun veyatta ben hemen hyperosa geçmek istiyorum derseniz çin veya Tayvan romu dışında herhangi bir hyperos olan rom bölgesini kurun ( ek bilgi hocam Endonezya romu galiba sizin cihaz için yok yine bir bakın ister global ister Avrupa romu kurun Avrupada arama mesajlaşma Xiaominin kendi uygulaması globalda ise google )
Çok teşekkür ederim hocam elimize ayağınıza sağlık değerlendireceğim araştıracağım herhangi bir takıldığım nokta olursa tekrardan sizi rahatsız ederim

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Çok teşekkür ederim hocam elimize ayağınıza sağlık değerlendireceğim araştıracağım herhangi bir takıldığım nokta olursa tekrardan sizi rahatsız ederim
Estağfurullah hocam ne demek size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

eeryucel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan Eryüce
Cihazım
Mi 8 se
Meslek
Güvenlik
Konular
13

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-02-19-18-17-04-620_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-02-19-18-17-04-620_com.android.settings.jpg
    390,9 KB · Görüntüleme: 30

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Ustam bende yeni aldım direnç kayıtlı. BL kilidini açmadan ne yapabilirim.
Baba cihazlarınız dehşet bu arada işlemci ve özellik bakımından Allah güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin (gelelim konuya şimdi direnç 82K ise sorun yok hocam bl açmanız lazım yoksa rom değiştiremezsiniz ve imeiler gider mi inanın bilmiyorum ama siz riske atcam diyorsanız flash ile kurun ama yine biraz araştırın kendi cihazınız adına Android 13 de isimler ile rom değişikliği maalesef yapılmıyor fake romdan çıkmanın tek yolu bl açıp gerçek olan romu kurmanız yukarda bununla ilgili bir yazı yazdım baka bilirsiniz)

Üst Alt