Yardım Xiaomi 13 Ultra Güncelleme Gelmiyor

mikailemre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mikail Emre
Cihazım
POCO X5 PRO 5G
Konular
1
Merhabalar, kayıtsız 13 Ultra kullanıyorum. Araştırdığım kadarıyla 14.0.5 güncellemesinin şuana kadar gelmiş olması gerekiyordu. Güncelleme ayrıntılarını görintülediğimde görseldeki gibi bir mesaj alıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

El ile güncelleme için şu linkteki güncellemeyi indirdim ama yeniden başlattığımda başarısız hatası verdi.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-02-10-19-22-08-997_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-02-10-19-22-08-997_com.android.settings.jpg
    260,2 KB · Görüntüleme: 56

mikailemre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mikail Emre
Cihazım
POCO X5 PRO 5G
Konular
1
Bir fikri olan var mı?

mikailemre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mikail Emre
Cihazım
POCO X5 PRO 5G
Konular
1
İmei arttırmadım hocam. Ama nasıl fake rom var onu anlamadım ime sorgulattığımda Cihazın modeli 2304FPN6DC çıkıyor ayarlarda 2304FPN6DG sanırım satan kişi işlem sağlamış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazda fake rom var hocam bl kilidini açıp yeni rom atmanız lazım henüz imei attırmadıysanız
İmei arttırmadım hocam. Ama nasıl fake rom var onu anlamadım ime sorgulattığımda Cihazın modeli 2304FPN6DC çıkıyor ayarlarda 2304FPN6DG sanırım satan kişi işlem sağlamış.

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz bide cihazın seri numaralarına bakın o zaman görürsünüz ayarlar telefon hakkında detaylı bilgi özellikleri durum telefonun adına tıklayın orda seri numara yazar neyse hocam bl kilidini açın mi unlock uygulaması ile daha sonra flash ile rom yükleyin bunlar ile ilgili YouTubede video var ordan bakıp yapa bilirsiniz

mikailemre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mikail Emre
Cihazım
POCO X5 PRO 5G
Konular
1
Siz bide cihazın seri numaralarına bakın o zaman görürsünüz ayarlar telefon hakkında detaylı bilgi özellikleri durum telefonun adına tıklayın orda seri numara yazar neyse hocam bl kilidini açın mi unlock uygulaması ile daha sonra flash ile rom yükleyin bunlar ile ilgili YouTubede video var ordan bakıp yapa bilirsiniz
Seri numarası da bu gözüküyor hocam. Bl kilit açmadan çözülemeyecek gibi başvuru gönderdim açacağım. Bu seri numarası da bir hata var mı arattığımda bir şey çıkmadı.

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Seri numarası da bu gözüküyor hocam. Bl kilit açmadan çözülemeyecek gibi başvuru gönderdim açacağım. Bu seri numarası da bir hata var mı arattığımda bir şey çıkmadı.
Yurt dışı cihaz ondan hocam eğer kendi seri numaraları kalırsa imei atılmaz vs

mikailemre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mikail Emre
Cihazım
POCO X5 PRO 5G
Konular
1
Yurt dışı cihaz ondan hocam eğer kendi seri numaraları kalırsa imei atılmaz vs
Tamamen oynanmış yani. İmei arttırmayı düşünmüyorum. Direnç vb olup olmadığını nasıl öğrenebilirim bir de sanırım twrp varmış o olmadan da rom yükleme yapabilirmiş. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Tamamen oynanmış yani. İmei arttırmayı düşünmüyorum. Direnç vb olup olmadığını nasıl öğrenebilirim bir de sanırım twrp varmış o olmadan da rom yükleme yapabilirmiş. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
Hocam çekirdek sürümüne 5 kere tıklayın daha sonra check version info aşağıda p1 kırmızı ise direç vardır yeşil ise yoktur twrp fln onlar cihazınızda varsa ordan işlem yapın eğer twrp yoksa yükleyip yapmayın

sonmezim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
RMN3PRO
Konular
0
Cihazda fake rom var hocam bl kilidini açıp yeni rom atmanız lazım henüz imei attırmadıysanız
Üstad fake olduğunu nasıl anlıyoruz. Bende de aynı cihaz var. Kilit açma başvurumu kabul etmiyor. Cihaz server da kayıtlı değil dio

Üst Alt