Soru Xiaomi 13 Ultra Fotoğraf Kiti En Uygun Nereden Temin Edilir.

shensakrak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Resul
Cihazım
Xiaomi 13 ultra
Konular
1
Selamlar , Xiaomi 13 Ultra Fotoğraf Kiti Seti nereden temin edilebilir, bilen var mıdır. Burada satan varsa benimle iletişime geçebilir mi rica etsem.

Saygılar.

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Selamlar , Xiaomi 13 Ultra Fotoğraf Kiti Seti nereden temin edilebilir, bilen var mıdır. Burada satan varsa benimle iletişime geçebilir mi rica etsem.

Saygılar.
Sahibinden, letgo, dolap gibi uygulamalarda var fiyatları aşırı abartılmış 16bin yazmış birisi, cihaza profesyonel fotoğraf makinası havası katıyor ama 16bin tl'ye değecek bir aparat değil. maksimum ederi 3bindir. Aynı cihazı kullanıyorum, he olsa fena mı olurdu hayır tabiki ama çok pahalı.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Sahibinden, letgo, dolap gibi uygulamalarda var fiyatları aşırı abartılmış 16bin yazmış birisi, cihaza profesyonel fotoğraf makinası havası katıyor ama 16bin tl'ye değecek bir aparat değil. maksimum ederi 3bindir. Aynı cihazı kullanıyorum, he olsa fena mı olurdu hayır tabiki ama çok pahalı.

Galiba Xiaomi'ye o kadar para veren alışıktır "düşene bir tekme de biz atalım" demişler o 16 bine satmaya çalışanlar :D

Oyla:

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Peki 13 ultrayı uygun fiyata nerden temin edebilirim :D

Oyla:

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Peki 13 ultrayı uygun fiyata nerden temin edebilirim :D
Ben 16/512 modelini 23bin tl'ye 6 taksitle dolaptan aldım bu tarz yerlere bakmanızı öneririm. Sahibindenden param güvende ile almak isterseniz dikkat etmelisiniz, Sahibinden'in de kopyasını yapmışlar alırken dikkatli olmak lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galiba Xiaomi'ye o kadar para veren alışıktır "düşene bir tekme de biz atalım" demişler o 16 bine satmaya çalışanlar :D
Aparata 16bin 15bin veren birisinin ya parayla ilgili sıkıntısı yoktur, Ya da keyfi para harcamayı seviyordur :)

Oyla:

olytncl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Olcay
Cihazım
14 Ultra-Mi10
Konular
1
Aparatın eder değeriyle tr de satan çakalları aynı kefeye koymayın.Ap ayrı mevzular.
Global telegram kanalına bakın her 3 kullanıcıdan birinde var aparat + ek lensler vs.
Varsa imkanınız yurt dışından kendiniz veya tanıdık eş dosta getirtin.
Yani demek istediğim aparatlar ve lensler kullanışlı,kaliteli ve ucuz.Yani cihaza şu kadar veren adamın şunu şu kadara alan adamın parayla ilgisi yoktur demek çok saçma.
Çift diyafram aralığı kullanan cihazda gece çekimlerini 4.0 ile yapıp hocam gece çok karanlık çekiyor diyen insanların aslında bu cihazla işi olmaması lazım.

Oyla:

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
Aparatın eder değeriyle tr de satan çakalları aynı kefeye koymayın.Ap ayrı mevzular.
Global telegram kanalına bakın her 3 kullanıcıdan birinde var aparat + ek lensler vs.
Yani demek istediğim aparatlar ve lensler kullanışlı,kaliteli ve ucuz.Yani cihaza şu kadar veren adamın şunu şu kadara alan adamın parayla ilgisi yoktur demek çok saçma.
Çift diyafram aralığı kullanan cihazda gece çekimlerini 4.0 ile yapıp hocam gece çok karanlık çekiyor diyen insanların aslında bu cihazla işi olmaması lazım.
Elime dahi almadım ama kral telefon iki eksiği var 13 pro 120w şarj iken 13 ultra 90w şarj diğeri ise 13 ultra 6.80 inç olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum 👍

Oyla:

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Aparatın cihaza ayrı bir hava kattığı, fotoğraf çekimlerinde extra kalite verdiği konusunda katılıyorum zaten incelemelerde extra lenslerle neler yapıldığını gördüm ama Türkiyede yaşıyorsun dikkatini çekerim. Bu ülkede çakmağı altın, tetrisi cep telefonu diye satıyorlar. Benim yurt dışında tanıdığım yok, Alabilme imkanım yok. ben kit'e değil ona 16bin tl verecek adama söyledim ikisi bambaşka birşey. uyguna bulsak neden almayalım. Kaldı ki her zaman akıllı telefonları fotoğraf çekim kalitesine göre tercih eden biri olarak söylüyorum bunu.

Oyla:

olytncl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Olcay
Cihazım
14 Ultra-Mi10
Konular
1
Aparatın cihaza ayrı bir hava kattığı, fotoğraf çekimlerinde extra kalite verdiği konusunda katılıyorum zaten incelemelerde extra lenslerle neler yapıldığını gördüm ama Türkiyede yaşıyorsun dikkatini çekerim. Bu ülkede çakmağı altın, tetrisi cep telefonu diye satıyorlar. Benim yurt dışında tanıdığım yok, Alabilme imkanım yok. ben kit'e değil ona 16bin tl verecek adama söyledim ikisi bambaşka birşey. uyguna bulsak neden almayalım. Kaldı ki her zaman akıllı telefonları fotoğraf çekim kalitesine göre tercih eden biri olarak söylüyorum bunu.
Zaten ayni seyi soyluyoruz hocam.
Yurt disinda yasayan kullanicilarin 100-200€ lara ulasabildikleri kitleri bizde bu fiyata satiyolar.
Benimde son 10 yildir ve mesleki olarak ilk onceligim mobil cihazda kamera oldu oylede devam ediyor.

Oyla:

kacakcinintorunu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi mix
Konular
3

Saygılar.
Pek tavsiye etmiyorum hocam. Çok büyük umutlarla almıştım . Pek fark yaratmıyor fotoğraflarda . Vereceğin paraya değmiyor inan .

Oyla:
Üst Alt