Soru Xiaomi 13 Ultra Fotoğraf Kiti En Uygun Nereden Temin Edilir.

shensakrak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Resul
Cihazım
Xiaomi 13 ultra
Konular
1
Selamlar , Xiaomi 13 Ultra Fotoğraf Kiti Seti nereden temin edilebilir, bilen var mıdır. Burada satan varsa benimle iletişime geçebilir mi rica etsem.

Saygılar.

shensakrak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Resul
Cihazım
Xiaomi 13 ultra
Konular
1
Pek tavsiye etmiyorum hocam. Çok büyük umutlarla almıştım . Pek fark yaratmıyor fotoğraflarda . Vereceğin paraya değmiyor inan .
Değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim. Yinede uygun yollu bulursam alma taraftarıyım ama yorumunuzdan sonra olmazsa olmaz değil artık benim için çok teşekkür ederim.

Oyla:

sefronaf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
0
Elime dahi almadım ama kral telefon iki eksiği var 13 pro 120w şarj iken 13 ultra 90w şarj diğeri ise 13 ultra 6.80 inç olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum 👍
Düşük w uzun ömür demek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim. Yinede uygun yollu bulursam alma taraftarıyım ama yorumunuzdan sonra olmazsa olmaz değil artık benim için çok teşekkür ederim.
Hocam bu kitin en büyük faydasını fotoğraf çekmeyi bilenler anlayabiliyor 67mm ring sayesinde mf filtre takıp çekemeyeceğiniz fotoğraflar yok

Düşük w uzun ömür demek

Hocam bu kitin en büyük faydasını fotoğraf çekmeyi bilenler anlayabiliyor 67mm ring sayesinde mf filtre takıp çekemeyeceğiniz fotoğraflar yok
Md*

Oyla:
Üst Alt