Haber Xiaomi 13 Ultra: Bir Akıllı Telefonda Leica Summicron Lens ve Dünyanın En Parlak Ekranı

Xiaomi 13 Ultra: Bir Akıllı Telefonda Leica Summicron Lens ve Dünyanın En Parlak Ekranı
Xiaomi 13 Ultra, dün Çin’de düzenlenen bir lansman etkinliğinde duyuruldu. Adına uygun olarak, akıllı telefon birçok “Ultra” özellikle birlikte geliyor ve 50MP dörtlü Leica ayarlı kamera kurulumu sadece biri. Motorun altında güçlü bir Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC var ve ön taraf 2.600 nit maksimum parlaklıkla C7 LTPO OLED panel ile donatılmış, bu da onu en parlak ekrana sahip akıllı telefon...

Kaynak

Okumaya devam et...

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
5000 mah batarya, Harman Kardon, USB 3.2 Gen 1 ve 50 MP pericope kamera dışında; 13 prodan daha farklı bir cihaz değil. Cam değil deri görünümlü bir yapıya sahip olması ve 16/1TB versiyonunun bulunması belki bir artı ama cihazın bütünlüğünü bozan o devasa kamera çıkıntısı ve ağır, takoz gibi görüntüye sahip olması ise negatif yanı.
Xiaomi aynı özelliklere sahip cihazları ufak tefek değişikliklerle yeniden piyasaya sürerek pazar payını artırmakta bayağı iyi.
Not: Kayıtsız fiyatı 30 bin civarı gibi görünüyor. Eğer ülkemize gelirse garantili fiyatı ne olur orasını Allah bilir.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.334
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Koçara Hocam şu harman kordon bizim 13Te olsa çok iyi olacaktır. 11t pro var eşimde onun sesi cidden çok iyi tabi stereo hoparlör olması ayrı avantaj bizimki ahizeyi kullanıyor ama onlar olsa bu kadar küçük ve hafifte olmazdı sanırım.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Koçara Hocam şu harman kordon bizim 13Te olsa çok iyi olacaktır. 11t pro var eşimde onun sesi cidden çok iyi tabi stereo hoparlör olması ayrı avantaj bizimki ahizeyi kullanıyor ama onlar olsa bu kadar küçük ve hafifte olmazdı sanırım.
Sizdeki modeli bilmiyorum ama 11 ultra ile 13 pronun ses kalitesini bizzat kontrol ettim ve öyle ahım şahım bir fark göremedim sayın hocam. Dolby atmos destekli çift stereo bayağı iyi performanslı çalışıyor.
Ha olsaydı ne olurdu? Tadından yenmezdi o da ayrı bir konu.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.334
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizdeki modeli bilmiyorum ama 11 ultra ile 13 pronun ses kalitesini bizzat kontrol ettim ve öyle ahım şahım bir fark göremedim sayın hocam. Dolby atmos destekli çift stereo bayağı iyi performanslı çalışıyor.
Ha olsaydı ne olurdu? Tadından yenmezdi o da ayrı bir konu.

hocam harman kordon cidden fark yaratıyor ses konusunda. 13 ile arasında bariz fark var pro'su bilmiyorum.

Üst Alt