- Adım
- .
- Cihazım
- Oneplus 8 pro
- Konular
- 60
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- .
- Telefon Modeli
- xiaomi 13 ( mi 13 )
- Bootloader Kilidi
- Açık
bir kaç sat önce cihazımın kilidini açtım ve cihazımı magisk ile twrp aracılığı ile rootladım ama root etmiş olama rağmen hiç bir şekilde herhangi bir rootlu tarayıcı kullanarak sistemde değişiklik yapamıyorum ( gereksiz uygulamaları silmeye çalıştım ) . sorunu çözmek için magiski kaldırıp kernelsu'yu anykernel.zip olarak ve twrp ile kurdum ardından kernelsuyu ama bu sefer .img dosyası ile twrp aracılığı ile kurdum ve en son da kernelsuyu .img dosyası olarak fastboot üzerinden kurdum . Ama bu yaptıklarımın hiç biri sorunumu çözemedi . arkadaşlar yardımınızı bekliyorum , yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim
Not : Hem magisk hem de kernelsu'da root gözüküyor . kısaca her şey normal gözüküyor ama değil
Dipnot : bunların hepsini yaparken patchli vbmeta kullandım yani yapmam gerekeni yaptığımı düşünüyorum
Not : Hem magisk hem de kernelsu'da root gözüküyor . kısaca her şey normal gözüküyor ama değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dipnot : bunların hepsini yaparken patchli vbmeta kullandım yani yapmam gerekeni yaptığımı düşünüyorum
Son düzenleme: