- Konular
- 7
Aldıklarım hepsi kötü çıktı iade ettim yok mu önerinizSelamlar kırılmaz cam öneriniz var mi
Aldıklarım hepsi kötü çıktı iade ettim yok mu önerinizSelamlar kırılmaz cam öneriniz var mi
Rusya cihazı olmasından dolayı CE yazısı yok ama ÇİN'de değil. bir kaç telefoncuya sordum. rusya ile hat benzerliklerimiz çok sorun olmayacaktır dedi. satıcı da aslında gaziantepte olan ve facebook ta da bayağı bilinen biri. deneyeceğim bakalım.Arka kapaktan ce yazısı varsa globaldir
İstanbul'un neresinde acaba bende PM alabilirmiyim ?İkametiniz İstanbul' da olsaydı direnç işinde bir numara sayılan bir usta tavsiye edebilirdim.
Herkes güncellemeyi yüklemek için olmadık yöntemlere başvururken size otomatik güncelleme gelmiş. Bir şekilde yükleyeceksiniz nasıl olsa. İndirip kurun ve deneyimlerinizi paylaşın.Hyperos guncellemesi geldi mi 13 cihazıma baska gelen veya yükleyen varmi. Benim cihaz direncsiz ve yd oldugu icin yuklemedimGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2211133G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani kısacası Miui nin hafif makyajlı hali diyebilir miyiz hocamGuncellemeyi yaptim. Takvim saat hava durumu gibi uygulamalarda ufak gorsel degisiklikler var. Cihazin akiciliginda vs bi değişiklik farketmedim. Cihaz acilista veya yeniden baslatmada bariz daha hizli aciliyor. Yeni bir kac Parmak izi animasyonu gelmis, dergi kapagi seklinde duvarkagidi olusturup efektin aod e gecmesi guzel olmus .kontrol merkezi biraz degismis. Malum markadaki gibi Galerideki fotograflardan kisiyi secip kopyalama gelmis bu da gayet guzel . Simdilik farkettiklerim bunlar. Yeni biseyler bulursam yazarim yine
2211133G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen oyle hocamYani kısacası Miui nin hafif makyajlı hali diyebilir miyiz hocam
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk