Rom Xiaomi 13 HyperOS 2 Stabil Sürüm xiaomi.eu_FUXI_OS2.0.3.0.VMCCNXM_15

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
3

d.seyitali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Seyitali
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
16

Rapboi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Al
Cihazım
Mi8 se
Konular
2
sırf insanlar faydalansın diye buraya kullanıcı tecrubelerimizi yazıyoruz o kadar cumle kurup tusa basıyoruz hangi serefli admin siliyor yorumu ne niyetle belirtmeden siliniyor demek ki coluk cocukla ugramayı bırakmanın vakti gelmiş

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
sırf insanlar faydalansın diye buraya kullanıcı tecrubelerimizi yazıyoruz o kadar cumle kurup tusa basıyoruz hangi serefli admin siliyor yorumu ne niyetle belirtmeden siliniyor demek ki coluk cocukla ugramayı bırakmanın vakti gelmiş

Forumumuza 2019 yılında kayıt olmuş ve toplamda 33 mesaj yazmışsınız. Silinen herhangi bir mesajınız bulunmuyor.

Rapboi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Al
Cihazım
Mi8 se
Konular
2
Forumumuza 2019 yılında kayıt olmuş ve toplamda 33 mesaj yazmışsınız. Silinen herhangi bir mesajınız bulunmuyor.
Sevgili kantara yaş 42 oldu 20 senedir elektronikle uğraşııyorum. bunadımsa bilemiyorum ama yazdığım yazıyı yolladıktan sonra herhangi bir imla hatası yapmış mıyım diyerekten okuduğumu hatırlıyorum. vesselam yıllardır burda bi sürü insana destek olduk kendi çapımızda uzun zamandır apple kullanıyorken mi 13 telefona geçtim. mi 9 dan beri eu rom kullanan birisi olarak hayatımda gordugum en yarım yamalak en kotu performans veren yazılım oldugunu yazmıstım. belkı gecmek ısteyenler falan olur dıye artık bazı seylerde yazmayı bıraktıgım ıcın o kadar yazdıktan sonra sılınmıs gıbı olması canımı sıktı. kımsenın gunahını almaya gerek yok tesekkur ederım cevabın ıcın

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Sevgili kantara yaş 42 oldu 20 senedir elektronikle uğraşııyorum. bunadımsa bilemiyorum ama yazdığım yazıyı yolladıktan sonra herhangi bir imla hatası yapmış mıyım diyerekten okuduğumu hatırlıyorum. vesselam yıllardır burda bi sürü insana destek olduk kendi çapımızda uzun zamandır apple kullanıyorken mi 13 telefona geçtim. mi 9 dan beri eu rom kullanan birisi olarak hayatımda gordugum en yarım yamalak en kotu performans veren yazılım oldugunu yazmıstım. belkı gecmek ısteyenler falan olur dıye artık bazı seylerde yazmayı bıraktıgım ıcın o kadar yazdıktan sonra sılınmıs gıbı olması canımı sıktı. kımsenın gunahını almaya gerek yok tesekkur ederım cevabın ıcın

Belki de gönder butonuna basmayı unuttunuz ve taslak olarak kaydedilen mesajınızı gönderilmiş olarak algıladınız hocam. Benim de başıma gelmişti :) Dilerseniz özel mesajla geçmiş mesajlarınıza ait ekran görüntüsü de gönderebilirim.

Rom hakkındaki görüşleriniz için de teşekkürler. Her sürüm değişikliğinde yaşanan hatalar nedeniyle acaba yüklesem mi diye düşünüyordum, görüşleriniz sonrasında biraz daha beklemeye kadar verdim.

Rapboi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Al
Cihazım
Mi8 se
Konular
2
Belki de gönder butonuna basmayı unuttunuz ve taslak olarak kaydedilen mesajınızı gönderilmiş olarak algıladınız hocam. Benim de başıma gelmişti :) Dilerseniz özel mesajla geçmiş mesajlarınıza ait ekran görüntüsü de gönderebilirim.

Rom hakkındaki görüşleriniz için de teşekkürler. Her sürüm değişikliğinde yaşanan hatalar nedeniyle acaba yüklesem mi diye düşünüyordum, görüşleriniz sonrasında biraz daha beklemeye kadar verdim.
Madem işinize yarayacak baştan sona tekrar rom ile kullanım deneyimlerimi tekrar yazıyorum.

1- Ben ios tan geçerken whatsapp yedeğini aktarmak için sorun yaşadım yani aktaramadım sebebi rom kesintileri olabilir.Whatsapp yedeğini yeni bir android
cihaza kurmak için telefonu sıfırlamayı şart koşuyor.EU Romum tüm versiyonlarını CLEAN FLASH ile flashlamama rağmen sohbet yedeğini atamadım.Normal resmi bir
rom kurarak gmail hesabıma yedekleyerek EU roma geçtim.

Romu kurarken Xiaomi nin saçma sapan çıkardığı super partition veya dynamic partition adını verdiği romun kurulacağı yerle ilgili sapıtması
Eğer cihazınızda ekran kilidi desen vs varsa asla kuramazsınız.Her yeni yazılım Yükleyişimde A ve B slot adı verilen yerler rastgele seçiliyor
Nedenini bilen yazsın ben bilmiyorum.
2-Herkesin merak ettiği şarj konusu sürekli değişkenlik gösteriyo bununda nedenini bulamadım
3-Yarım yamalak bir çeviri var bazı önemli yerlerde hala İngilizce kısımlar çoğunlukta
4-Bazen bazı uygulamalardan bildirim gelmemesi gibi sorunlar yaşadım kendiliğinden düzeldi.
Son olarak resmi olarak bu cihaz için android sürümü çıkmadığı için ÇİN stable beta üzerine kuruludur diye hatalarını kabul ettim.
Aktif olarak kullanıyorum ama cihazı istediğim gibi değiştirebildiğim için artık romdan roma atlamaktan sıkıldım.
sadece saf android kuramadım bi kaç defa çöktü tamamen. ve üzücü bir şekilde 2-3 haftalık cihaz olmasına rağmen rom atarken aşırı ısınmalardan
olduğunu varsayarak cihazımda amoled yanıkları olmaya başladı.hardware test menüsünden test ederek bazı kalibrasyonlar deneyerek şans eseri kurtulduğumu
düşünüyorum ama devam edecek gibi gözüküyor belki de aldığımda vardı.
Bazı detaycı arkadaşlar için ek bir bilgi vermek istiyorum hangi cihaz olursa olsun sıfır ikinci el farketmez POLARİZE GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ ile parlaklığı
sona alarak ekrana dikkatlice bakın Eğer yanık veya kararma varsa almayın zaten ORGİNAL olmayan ekranları çok daha karanlık görürsünüz
umarım birilerinin işine yarar.
Bunları yazarken bildirim geldi yeni bir versiyon daha çıkmış onu da Clean olarak yükleyeceğim bakalım bi değişiklik olursa paylaşırım.

Üst Alt