Rom Xiaomi 13 HyperOS 2 Stabil Sürüm xiaomi.eu_FUXI_OS2.0.3.0.VMCCNXM_15

kazuya12ster

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
xiaomi 13
Konular
11
Hocam fastboot tan kuruyorum cihazımda boot uyarısı var resmini ekleyeceğim ondan kaynaklı bootloop oluyor yani android 15 yüklediğimde cihaz açılmıyor çözümünüde bulamadım ne yapacağım bilmiyorum. Eklediğim ekranı kaybedemedim bir türlü cihaz dirençli direnç işleminden sonra oldu
twrp yüklenmiyor demi cihaza bu uyarı varsa twrp yükleyince fastboot moduna düşüyor

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

cagri0102

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Rom nasıl arkadaşlar eu stabil hyperos 1 e göre pil performans vs?

Suleyman_329

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
8
Arkadaşlar romu yükledim deneyimledim rom gayet akıcı ama pil konusunda aynısını söyleyemem tabi 1 hafta romun cihaza oturması lazım o süreyi tanımadan konuşmak erken ama bence ilerleyen guncellemelerde daha iyi olur gibi şunuda belirtmek gerekirse aman aman bir değişiklik yok sadece ayarlara areo arka plan eklenmiş bikac şeyin yeri değişmiş yapay zeka duvar kağıtları diye ekledikleri hareketli 3-5 duvar kağıdı var dikkatimi çeken tek şey animasyonlardaki iyileştirmeler oldu

NightFleqS

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
P9 lite 2017
Konular
8
Rom nasıl arkadaşlar eu stabil hyperos 1 e göre pil performans vs?
Geçmeyi gerektirecek aman aman farklar yok. Hyperos 1e göre aynı ekran süresini alıyorum. Dirençli cihaz imei gitmedi. eu romdan fastbootta güncelleme yaptım. yapacaklara fikir olsun

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
Arkadaşlar romu yükledim deneyimledim rom gayet akıcı ama pil konusunda aynısını söyleyemem tabi 1 hafta romun cihaza oturması lazım o süreyi tanımadan konuşmak erken ama bence ilerleyen guncellemelerde daha iyi olur gibi şunuda belirtmek gerekirse aman aman bir değişiklik yok sadece ayarlara areo arka plan eklenmiş bikac şeyin yeri değişmiş yapay zeka duvar kağıtları diye ekledikleri hareketli 3-5 duvar kağıdı var dikkatimi çeken tek şey animasyonlardaki iyileştirmeler oldu
Hocam senden de bir güncelleme bekliyoruz artık, bak hyperos 2de geldi 😅

cagri0102

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Geçmeyi gerektirecek aman aman farklar yok. Hyperos 1e göre aynı ekran süresini alıyorum. Dirençli cihaz imei gitmedi. eu romdan fastbootta güncelleme yaptım. yapacaklara fikir olsun
Kardeşime aldık yeni Xiaomi 13 miui 14 de şuan bootloader başvurusu yaptık saat bekliyoruz. O çok anlamıyor rom root işlerinden ben en son kullanırken eu hyperos 1 güzeldi. Bir kere yükleyelim uzun süre kalsin o romda istiyorum o yüzden sordum açıkçası 😊

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
99
Kardeşime aldık yeni Xiaomi 13 miui 14 de şuan bootloader başvurusu yaptık saat bekliyoruz. O çok anlamıyor rom root işlerinden ben en son kullanırken eu hyperos 1 güzeldi. Bir kere yükleyelim uzun süre kalsin o romda istiyorum o yüzden sordum açıkçası 😊
tayvan miui 14 kur telefonuna ömür boyu akıcı kullansın

Üst Alt