Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Şu an sadece bu cihazlara var...
Benim cihazımda dirençli hocam...
Cihazınızın Bootloader kilidi açık mı? Twrp recovery yüklü mü? Ve talimatlara uygun mu yüklediniz?
Resme bakınca farkettim, büyük ihtimalle sis stok romdan geçmeye çalıştınız. Cihazınızın Bootloaderı kilitli. Forumda arama yaparak öncelikle stok rom kurunuz, daha sonra Bootloadee kilidi nasıl açılır, Twrp nasıl kurulur, custom rom nasıl yüklenir vs vs... bunlarla ilgili forumda birçok konu mevcut... Arama yaparak cevaplara ulaşabilirsiniz hocam.
Hocam öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim 2017 den beri xiaomi kullanıyorum cihazımın kilidini ben kendim açtım rootladim. Direnç islemi için götürdügumde direnç atıldı atildiktan sonra yeniden başlatınca bu uyariyi verdi. Bu uyarı telefonu her yeniden baslattigimda mi logosundan sonra geliyor xda formunda biri yeni sürümü yükleyince geciyor demişti ama bende olmadı. Twrp yuklemeye çalıştığım da cihaz direkt fastboot a düşüyor twrp ekrani geliyor işlem yapamadan fastboot a düşüyor sırf bu yüzden satacağım cihazı tekrardan teşekkürler
Hocam öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim 2017 den beri xiaomi kullanıyorum cihazımın kilidini ben kendim açtım rootladim. Direnç islemi için götürdügumde direnç atıldı atildiktan sonra yeniden başlatınca bu uyariyi verdi. Bu uyarı telefonu her yeniden baslattigimda mi logosundan sonra geliyor xda formunda biri yeni sürümü yükleyince geciyor demişti ama bende olmadı. Twrp yuklemeye çalıştığım da cihaz direkt fastboot a düşüyor twrp ekrani geliyor işlem yapamadan fastboot a düşüyor sırf bu yüzden satacağım cihazı tekrardan teşekkürler
Hocam dedim ya, paylaştığınız resimde Bootloaderın kilitli olduğunu söylüyor ve o yüzden fastboota atıyor olabilir. (Direnç işlemi yapıldığında fastboot stock rom kurmuş olabilirler, kurarken de BL kapat seçeneğini seçmiş olabilirler) eğer böyle birşey yaptılar ise sil baştan yeniden BL açmanız gerekir diye düşünüyorum. Naçizane fikrim bu, forumda usta ve bu işleri çok daha iyi bilen arkadaşlarımız var, bunlardan yardım talep edebilirsiniz... İnşallah probleminiz çözülür...