- Adım
- Yunuscan
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Grafiker
- Konular
- 99
Kamerada portre modunda master lensler yok sanırım ya da ben bulamadım
100 x yakınlaştırmayi ayarlardan aktif ediceksiniz toplu kapatmada launcher ayarlarında var mail uygulamasınında tüm izinlerini verin sorun çözülecektirSüleyman arkadaşa teşekkür ederim
Gördüğüm eksiklikler
Son kullanılan uygulamalar toplu kapatma seçeneği yok
Mail programı sürekli atıyor yani sıfırlıyor tekrar giriş yapman gerekiyor
Kamerada 100× yakınlaştırma yok
100 x yakınlaştırmayi ayarlardan aktif ediceksiniz toplu kapatmada launcher ayarlarında var mail uygulamasınında tüm izinlerini verin sorun çözülecektir
Hide Clear yazan seçeneği kapat kardeşim100 x yakınlaştırmayi ayarlardan aktif ediceksiniz toplu kapatmada launcher ayarlarında var mail uygulamasınında tüm izinlerini verin sorun çözülecektir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim100 x yakınlaştırmayi ayarlardan aktif ediceksiniz toplu kapatmada launcher ayarlarında var mail uygulamasınında tüm izinlerini verin sorun çözülecektir
Hide Clear yazan seçeneği kapat kardeşim
Var ayarlardaKamerada portre modunda master lensler yok sanırım ya da ben bulamadım
Magisk kullanma yada safetynet modülleri kullanPaylaşım için teşekkürler
Genel olarak güzel. Ama bankacılık uygulaması açılmıyor. Cihaz rot lu uyarısı veriyor. Acaba çözümü var mı
Rootlu değil magisk yüklü ise sorun verirTam anlayamadım, bu yazılım rootlumu, sizin paylaştığınız dışında başka bir şey yüklemedim. Biraz açıklar mısınız, teşekkürler