- Adım
- Oneplus
- Cihazım
- 7 pro
- Konular
- 0
Merhaba öncelikle emeğine sağlık
E sim seçeneği aktif edilebiliyor mu
Fastboot üzerinden kurabildinizmi en son hata veriyordu bide galeri sorunu dediğiniz ne tam olarak bilsem çözerizhocam bl kilidini açtım ve fastboot üzerinden senin temel aldığın eu romu (xiaomi.eu_multi_FUXI_OS1.0.8.0.UMCCNXM) kurdum. çok fazla özelleştirme vs ile işim yok. önceki eu romlarda galeriden atma sorunu ve aod de sorun olduğu yazıyordu. ben şimdilik bir sorunla karşılaşmadım. detaylı incelemeyi daha sonra yapacağım.
Evet e sım ayarlarda mevcut ama denenmediMerhaba öncelikle emeğine sağlık
fastboot üzerinden sorunsuz kurdum. Önceki eu romlarda galerinden fotograf açınca direk atma sorunun varmış şahsen görmedim ben.Fastboot üzerinden kurabildinizmi en son hata veriyordu bide galeri sorunu dediğiniz ne tam olarak bilsem çözeriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet e sım ayarlarda mevcut ama denenmedi
Sorun yok knk hepsini hallettim yine olursa burda belirtin hallederizfastboot üzerinden sorunsuz kurdum. Önceki eu romlarda galerinden fotograf açınca direk atma sorunun varmış şahsen görmedim ben.
Adb driverlerini eksiksiz yükle kablo değiştir USB portu siyah olana tak 2.0 cihazın USB hata ayıklama açık olduğundan emin olbenim telofona twrp yüklenmiyor hata alıyor fastboot mi flash tool ile yükleyen varmı?
Kaç gün süre verdiBl kilidim açılsa da yüklesem romu keşke![]()
Yükleyen olmuş romu tekrar baştan derledim yükleyebilirsinson attığınız gönderiye telegramdan yorum olarak yazdım hocam
ek olarak geçen twrp ile yükleniyor demiştiniz şuan mi tool ile yükleyebilir miyim ?
Hatadan kastınız nedirbenim telofona twrp yüklenmiyor hata alıyor fastboot mi flash tool ile yükleyen varmı?
22 saat kaldı geçen cuma başvuru yaptım,1 hafta süre vermişti.Sorun yok knk hepsini hallettim yine olursa burda belirtin hallederiz
Adb driverlerini eksiksiz yükle kablo değiştir USB portu siyah olana tak 2.0 cihazın USB hata ayıklama açık olduğundan emin ol
Kaç gün süre verdi