- Adım
- DK
- Cihazım
- Mi 9T PRO
- Konular
- 1
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.hocam merhaba xiaomi 14 almayı dusunuyorum kayıt işlemi konusunu halledebildiniz mi?
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.hocam merhaba xiaomi 14 almayı dusunuyorum kayıt işlemi konusunu halledebildiniz mi?
14 için imei atılıyor denmişti, bende o yüzden cihazı aldım ama daha yeni öğrendim imei işinde sıkıntı çıkmış, Kısaca şu an için atılmıyor ama beklemedeyimhocam merhaba xiaomi 14 almayı dusunuyorum kayıt işlemi konusunu halledebildiniz mi?
hocam düz 14 atan kisinin yeri antepte neredeiki cihaza da direnç ile atılıyor hocam 13'düz, pro ultra 14 düz e Antep'te atan var
sordum da hocam atmıyorum dedi yanılmışımhocam düz 14 atan kisinin yeri antepte nerede
Hocam xioami 14 alsam 9 ay a falan IMEI sorunu çözülmüş olur mu1. Xiaomi 13'e direnç ve imei atılıyor hocam. 14'e ise yeni yeni başladı diyebilirim ama 2-3 ay daha geçmesi lazım. 13ü uzun zamandır (yaklaşık 1 senedir) kullanıyorum (yd çin versiyonu) imeisi uzun zaman önce atıldı.. herhangi bir problem yada sıkıntı yaşamadım, ekran boyutu olarak gayet ideal, kameraları güzel, oyun konusunda birşey diyemem çünkü oyun oynamıyorum. 13ü kesinlikle tavsiye ederim, 14ü yeni sipariş verdim, 3-4 güne elimde olur, biraz kullanmadan 14 konusunda yapmam doğru olmaz.
2. 1ci sorunuza cevap verdiğim gibi cihazım dirençli ve imeisi atıldı, stok rom kullanmayı sevmediğiö için güncelleme konusında bir yorum yapmayayım ama BL kilidi açılıp twrp kurulduktan sonra istesiğiniz hyperos recovery sürümünü yükleyebilirsiniz. Ben şu anda Yarici32 arkadaşımızın hazırlamış olduğu hyperospower stabil sürümünü kullanıyorum, gayet güzel ve akıcı, rom olarak tavsiye ederim.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Kullandığım Xiaomi cihazlarında hep BL açar açmaz imei işini hallettiğim için (14 te de kayıt çıktı demişlerdi o yğzden almıştım şimdi ise kayıt işi olmadı henüz dendi) ne kadar kullanılır bilmiyorum. Çoğu arkadaş 1 Ocak'ta sıfırlanıyor diyor. Bu konuyu bilen arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur, ben hakim değilim.Hocam xioami 14 alsam 9 ay a falan IMEI sorunu çözülmüş olur mu
Naptınız hocam hala kullanıyor musunuz xiaomi 13 ve 14 ü? Bende pazartesi günü direnç kayıtlı Xiaomi 13 almayı düşünüyorum fakat insanlar güncelleme sonrası imei gitti vs. diyor korkutuyor. Bir de twrp den format atarsak imei gider mi?Kullandığım Xiaomi cihazlarında hep BL açar açmaz imei işini hallettiğim için (14 te de kayıt çıktı demişlerdi o yğzden almıştım şimdi ise kayıt işi olmadı henüz dendi) ne kadar kullanılır bilmiyorum. Çoğu arkadaş 1 Ocak'ta sıfırlanıyor diyor. Bu konuyu bilen arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur, ben hakim değilim.