Soru Xiaomi 13-14 IMEI atılıyor mu?

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
23
hocam merhaba xiaomi 14 almayı dusunuyorum kayıt işlemi konusunu halledebildiniz mi?
14 için imei atılıyor denmişti, bende o yüzden cihazı aldım ama daha yeni öğrendim imei işinde sıkıntı çıkmış, Kısaca şu an için atılmıyor ama beklemedeyim

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
52
iki cihaza da direnç ile atılıyor hocam 13'düz, pro ultra 14 düz e Antep'te atan var

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
25
Bu düz 14 ve 14 pro serileri sıkıntılı bilginiz olsun, yaptıracak olanlar güvenilir ellere vermesini tavsiye ederim.

Herkeste bu cihazlar da bu işlemleri yapmayı göze almıyor zaten.

Sebebi ise çift katmanlı anakart'a sahip olmasıdır.

emirbk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Xioami 14
Konular
1
1. Xiaomi 13'e direnç ve imei atılıyor hocam. 14'e ise yeni yeni başladı diyebilirim ama 2-3 ay daha geçmesi lazım. 13ü uzun zamandır (yaklaşık 1 senedir) kullanıyorum (yd çin versiyonu) imeisi uzun zaman önce atıldı.. herhangi bir problem yada sıkıntı yaşamadım, ekran boyutu olarak gayet ideal, kameraları güzel, oyun konusunda birşey diyemem çünkü oyun oynamıyorum. 13ü kesinlikle tavsiye ederim, 14ü yeni sipariş verdim, 3-4 güne elimde olur, biraz kullanmadan 14 konusunda yapmam doğru olmaz.

2. 1ci sorunuza cevap verdiğim gibi cihazım dirençli ve imeisi atıldı, stok rom kullanmayı sevmediğiö için güncelleme konusında bir yorum yapmayayım ama BL kilidi açılıp twrp kurulduktan sonra istesiğiniz hyperos recovery sürümünü yükleyebilirsiniz. Ben şu anda Yarici32 arkadaşımızın hazırlamış olduğu hyperospower stabil sürümünü kullanıyorum, gayet güzel ve akıcı, rom olarak tavsiye ederim.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Hocam xioami 14 alsam 9 ay a falan IMEI sorunu çözülmüş olur mu

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
23
Hocam xioami 14 alsam 9 ay a falan IMEI sorunu çözülmüş olur mu
Kullandığım Xiaomi cihazlarında hep BL açar açmaz imei işini hallettiğim için (14 te de kayıt çıktı demişlerdi o yğzden almıştım şimdi ise kayıt işi olmadı henüz dendi) ne kadar kullanılır bilmiyorum. Çoğu arkadaş 1 Ocak'ta sıfırlanıyor diyor. Bu konuyu bilen arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur, ben hakim değilim.

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7
her yeni yılın başında sıfırlanıyor imeilere ait 120 günlük süre. bende şahsen tecrübe ettim bu yılın başında. önceki yılın kasım ayında bile başlatsan sistem yeni yılın başında tekrar 120 gün süre tanımlıyor. bunun zaten 2 ay daha hakkı var diyip şubatta bitirmiyor yani

birkanoztrk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Birkan
Cihazım
S23 Ultra
Konular
7
Kullandığım Xiaomi cihazlarında hep BL açar açmaz imei işini hallettiğim için (14 te de kayıt çıktı demişlerdi o yğzden almıştım şimdi ise kayıt işi olmadı henüz dendi) ne kadar kullanılır bilmiyorum. Çoğu arkadaş 1 Ocak'ta sıfırlanıyor diyor. Bu konuyu bilen arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur, ben hakim değilim.
Naptınız hocam hala kullanıyor musunuz xiaomi 13 ve 14 ü? Bende pazartesi günü direnç kayıtlı Xiaomi 13 almayı düşünüyorum fakat insanlar güncelleme sonrası imei gitti vs. diyor korkutuyor. Bir de twrp den format atarsak imei gider mi?

Üst Alt