- Adım
- cenan
- Cihazım
- Xiaomi 12T Pro
- Konular
- 1
Pardon kardeş yalnış yazmışım. Yılbaşında tekrar açılır
anlık bir korkuttun ankarada bu işi yapan var mı bildiğiniz
Pardon kardeş yalnış yazmışım. Yılbaşında tekrar açılır
Ankarada yapan illaki vardır ama bildiğim yokanlık bir korkuttun ankarada bu işi yapan var mı bildiğiniz
30unda kapanacakmış şimdi kontrol ettimde 30ağustos günü 1 ay kaldı diye mesaj gelmişAnkarada yapan illaki vardır ama bildiğim yok
30unda kapanacakmış şimdi kontrol ettimde 30ağustos günü 1 ay kaldı diye mesaj gelmiş
Usta birine işinde adam olana yaptır. Yoksa cihazın direnç değişiminden sonra donma çökme ekran takılmalar ve bazenleri dokunmatik çalışmıyor. Bunların olmasını istemiyorsan usta birini bul işini iyi bilene yaptırhocam güvenilir midir direnç konusunda yaptırdınız mı daha önce
Usta birine işinde adam olana yaptır. Yoksa cihazın direnç değişiminden sonra donma çökme ekran takılmalar ve bazenleri dokunmatik çalışmıyor. Bunların olmasını istemiyorsan usta birini bul işini iyi bilene yaptır
Kardeş tanıdığım ustalar varda program yeni çıktığı için paylaşmak istemiyorlar. Hele hele herkese açık böyle yerde. Biliyorsun bu yasa dışı bir şey. Böyle yerlerde de paylaşmaya korkuyorlar o yüzden kişi veremem kardeş. Yalnış anlamahocam usta biri varsa önerebileceğiniz deneyimlediğiniz ona yaptıralım aslında hiç istemiyorum yaptırmayı ama mecbur gözüküyor şuan
Yazdığınız cümlenin mantığını çözemedim hocam. Yazılımsal kayıt mı çıktı? Neyin programı? Dirençle 2-3 aydır herkes işlem yapıyor piyasada yeni çıktığı falan yok. Arkadaş sizden usta ismi, dükkan ismi istemiş bunu paylaşıp iş yaptırıp para kazandırmakta ne gibi bir yanlış durum söz konusu anlayamadım doğrusu.Kardeş tanıdığım ustalar varda program yeni çıktığı için paylaşmak istemiyorlar. Hele hele herkese açık böyle yerde. Biliyorsun bu yasa dışı bir şey. Böyle yerlerde de paylaşmaya korkuyorlar o yüzden kişi veremem kardeş. Yalnış anlama