Recovery Xiaomi 12T Twrp

raifcevherliol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raif
Cihazım
14T Pro
Konular
18
Aslında basit de arkadaş biraz tecrübesiz com portu veriyor cihaz birazcık araştırma ile yapılırdı
bikaç yıl önce redmi note 4 vardı benimde böyle olmuştu kendim düzelttim ama hatırlamıyorum yardım edeyim facepalm~~facepalm~~facepalm~~

MaDMaxiBo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Max
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
4
Aslında basit de arkadaş biraz tecrübesiz com portu veriyor cihaz birazcık araştırma ile yapılırdı
Tecrübe var hocam ben çok telefon tamir ettim zamanında ama yıllardır uğraşmıyorum , rom portlama işlerine de girmiştim bir ara.

Şimdi miflash görmüyor telefonu, SP flash tool eski sürümü port ayarı ile com3 seçiliyor ama o da romu tanımıyor sanırım, scatter text hatası veriyor. Text dosyası için düzenleme videolarına baktım ama olmadı hiç biri.
Telefoncu tanıdık bir arkadaş bakacak akşama doğru götürürüm ben de kısmetse.

Hitmantextil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
11
Tecrübe var hocam ben çok telefon tamir ettim zamanında ama yıllardır uğraşmıyorum , rom portlama işlerine de girmiştim bir ara.

Şimdi miflash görmüyor telefonu, SP flash tool eski sürümü port ayarı ile com3 seçiliyor ama o da romu tanımıyor sanırım, scatter text hatası veriyor. Text dosyası için düzenleme videolarına baktım ama olmadı hiç biri.
Telefoncu tanıdık bir arkadaş bakacak akşama doğru götürürüm ben de kısmetse.
O text dosyasının hatası rom dosyasından kaynaklı başıma gelmişti bi de şu yöntem var öi flash tool ile rom dosyasını yerel disk c nin ana dizinine atıyorsun öyle görüyor

MaDMaxiBo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Max
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
4
O text dosyasının hatası rom dosyasından kaynaklı başıma gelmişti bi de şu yöntem var öi flash tool ile rom dosyasını yerel disk c nin ana dizinine atıyorsun öyle görüyor
videolarda karşılaştım bunu öneren de olmuştu hocam. ama denedim yine kabul etmedi. 3-5 tane rom dosyası indirdim hiç birini kabul etmedi maalesef.

Son düzenleme:

mahmut5834

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mahmut
Cihazım
xiomi mi 8 lite
Konular
4
twrp yükleyemedim.

fastboot flash recovery twrp.img

dediğim zaman

FAILED (remote: partition does not exist)

diyor ve twrp yüklenmiyor. orange fox da denedim olmadı.

flash-whole-image.bat

seçiyorum yüklenmiyor. bl açık usb hata ayıklama açık. facepalm~~
Aynı sorun bende de var bir türlü yükleyedim bizi yardım edin

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Plato için JonesqPacMan isimli geliştiricinin TWRP ve OrangeFox'u var arkadaşlar. Denemek isterseniz:

Not: Açıklamalara dikkat edin, uyumlu Android sürümleri yazıyor.

adam07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okan
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Kullanıcı ücretli onarım forumu kurallarına aykırı davranış nedeni ile uyarı cezası almıştır.
kimsenin yardıma yaklaşmadığı yaklaşanın da onarım bedeli olarak Çinlilerin 60 dolar istediğni söylediği bu forumda ben kendi çözüm yolumu buldum onarım yapan kişi beni de yetkili yaptı artık böyle bir duruma düşerseniz ister mtk işlemcili ister qcom işlemcili cihazlarınızı uzak bağlantı ile yeniden hayata döndürebiliyorum dm den ulaşabilirsiniz.

Üst Alt