geçmiş olsun inş. düzeltmişsiindirhyperos olanı kurmaya çalıştım telefon çöktü, fastboot a da girmiyor.
Bence twrpyi android sürümüne uygun olanı lur açılacaktır diye düşünüyorum olmazsa farklı siteden fastboot rom indir kur önerimMaalesef halen bootloopta hocam. Teşekkürler
fastboot açılmıyor ki hocam. twrp yi nasıl kurabilirim ?Bence twrpyi android sürümüne uygun olanı lur açılacaktır diye düşünüyorum olmazsa farklı siteden fastboot rom indir kur önerimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
para ile açtırdım en son, ben yapamadımsizin telefon fastboot açtı mı hocam ? nedir sizde durum ? ben halen açamadım da.
korktum şuan yapmaktan vazgeçtim , telefon giderse işte çok lazım oluyor hemen düzeltmem gerekir, bootloopda kalsa neysede MaDMaxiBo gibi uğraştırcak bir durumda vaktim yok fazla,bu arada nasıl yaptırlar ve ne ücret ödedin öğrenebilirmiyim ?para ile açtırdım en son, ben yapamadım
Aslında basit de arkadaş biraz tecrübesiz com portu veriyor cihaz birazcık araştırma ile yapılırdıkorktum şuan yapmaktan vazgeçtim , telefon giderse işte çok lazım oluyor hemen düzeltmem gerekir, bootloopda kalsa neysede MaDMaxiBo gibi uğraştırcak bir durumda vaktim yok fazla,bu arada nasıl yaptırlar ve ne ücret ödedin öğrenebilirmiyim ?