- Adım
- Çetin
- Cihazım
- Xiaomi 12TPro
- Meslek
- Bilgi Teknolojiler
- Konular
- 99
Çok teşekkür ederim ben de eu roma geçmeyi düşünüyorum bir bug vs var mıdır?
Video çok canımı sıkıyor araştırıyorum aynı sorunu yaşayanlar var ama çözümü yok aceba miui 14den dolayı mıdır ?
Evet MIUI 14 ile birlikte maalesef kamera bozuldu.Yurtiçi cihaz kullanıyorum hala bana güncelleme gelmedi. açıkçası gelse hemen günceller miyim onda da emin değilim madem değişen bir şey yok kalsın öyle. ancak şu video çekme sorunundan kasıt whatsapp'dan gönderildiğinde oluşan durum mu yoksa başka bir şey daha mı var.
Video çekerken kamerayı sağa doğru döndürüyorsunuz diyelim. Yumuşak bir şekilde dönmek yerine atlayarak dönüyor. Şöyle bir şey dikkatimi çekti. S23 Ultra ve Mi12T Pro video çekimlerini yan yana koymak istedim. Adobe Premiere ile düzenlemeyi yapıp render aldım. Maalesef Mi12T Pro videoları izlenemez durumdaydı. Yer yer o kadar fazla atlama yapmıştı ki. Hatta tam olarak atlama demek yanlış. Resim kareleri ileri geri tekrarlıyordu. Whatsapp'tan bir video gönderdiğinizde de aynı şekilde atlamalar oluyor. Ben de buradan şunu çıkartıyorum. Video çekerken çok dikkatinizi çekmese de herhangi bir nedenle o videoda oynama/render yapıldığında (whatsapp hem resim hem videoları hiçbir zaman aynen göndermez, mutlaka üzerlerinde oynama yapıp boyutu küçültür) bu atlamalar bir şekilde daha fazla ön plana çıkıyor.