İnceleme Xiaomi 12t pro Mİ 14 GUNCELLEME CİKTİ

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Çok teşekkür ederim ben de eu roma geçmeyi düşünüyorum bir bug vs var mıdır?
Video çok canımı sıkıyor araştırıyorum aynı sorunu yaşayanlar var ama çözümü yok aceba miui 14den dolayı mıdır ?

Yurtiçi cihaz kullanıyorum hala bana güncelleme gelmedi. açıkçası gelse hemen günceller miyim onda da emin değilim madem değişen bir şey yok kalsın öyle. ancak şu video çekme sorunundan kasıt whatsapp'dan gönderildiğinde oluşan durum mu yoksa başka bir şey daha mı var.
Evet MIUI 14 ile birlikte maalesef kamera bozuldu.
Video çekerken kamerayı sağa doğru döndürüyorsunuz diyelim. Yumuşak bir şekilde dönmek yerine atlayarak dönüyor. Şöyle bir şey dikkatimi çekti. S23 Ultra ve Mi12T Pro video çekimlerini yan yana koymak istedim. Adobe Premiere ile düzenlemeyi yapıp render aldım. Maalesef Mi12T Pro videoları izlenemez durumdaydı. Yer yer o kadar fazla atlama yapmıştı ki. Hatta tam olarak atlama demek yanlış. Resim kareleri ileri geri tekrarlıyordu. Whatsapp'tan bir video gönderdiğinizde de aynı şekilde atlamalar oluyor. Ben de buradan şunu çıkartıyorum. Video çekerken çok dikkatinizi çekmese de herhangi bir nedenle o videoda oynama/render yapıldığında (whatsapp hem resim hem videoları hiçbir zaman aynen göndermez, mutlaka üzerlerinde oynama yapıp boyutu küçültür) bu atlamalar bir şekilde daha fazla ön plana çıkıyor.

Zift

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi 12T Pro
Konular
1
Evet MIUI 14 ile birlikte maalesef kamera bozuldu.
Video çekerken kamerayı sağa doğru döndürüyorsunuz diyelim. Yumuşak bir şekilde dönmek yerine atlayarak dönüyor. Şöyle bir şey dikkatimi çekti. S23 Ultra ve Mi12T Pro video çekimlerini yan yana koymak istedim. Adobe Premiere ile düzenlemeyi yapıp render aldım. Maalesef Mi12T Pro videoları izlenemez durumdaydı. Yer yer o kadar fazla atlama yapmıştı ki. Hatta tam olarak atlama demek yanlış. Resim kareleri ileri geri tekrarlıyordu. Whatsapp'tan bir video gönderdiğinizde de aynı şekilde atlamalar oluyor. Ben de buradan şunu çıkartıyorum. Video çekerken çok dikkatinizi çekmese de herhangi bir nedenle o videoda oynama/render yapıldığında (whatsapp hem resim hem videoları hiçbir zaman aynen göndermez, mutlaka üzerlerinde oynama yapıp boyutu küçültür) bu atlamalar bir şekilde daha fazla ön plana çıkıyor.

çekilen videoyu whatsapp'dan gönderince evet video bozuluyor ancak aynı videoyu wp'dan dosya gönderimi olarak gönderdiğim de bir sorun yok.

bu arada bana hala güncelleme gelmedi :)

hunk33

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Deniz
Cihazım
Xiaomi 12t pro
Meslek
Pc
Konular
16
Guncellemeden sonra arama kaydedici yoktu 2 hafta gecti kendi kendine gelmis anlamadim

Samet0636

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Mi 11t
Konular
6
Arkadaşlar miui 14te bir cacık yok. O bahsedilen tüm özellikler çin romuna gelmiş sanırım. Bootloader kilidini açıp eu rom yüklemek istiyorum. Yükleyen arkadaşa sorum şu ; DRM İnfo uygulamasında security level şuan L1 ama eski telefonumda root veya bootloader açmıştım L3 e düşmüştü ne yaptıysam L1 e cikartamamistim. Bu ne işe yarıyor diye soracak olursanız. Netflix Amazon gibi uygulamalarda full HD izlemenize yarıyor. Eski telefonumda SD izliyorum.

İkinci olarak benim 12t proda video çekiminde sıkıntı var. 1080p 60fps video çekerken arada takılıyor tekrar izlediğimde de bu takılma var. Ayrıca WhatsApptan görüntülü görüşmede arka kamera donuyor.

Bu hataları alıp çözüme kavuşturanlar cevap verebilirse çok sevinirim. Teşekkürler.
Galeriden izlediğin için takılma yapıyor aynı sorun bendede vardı mx playerden izlediğimde fps düşmesi yapmadığını gördüm takılma hiç bi şekilde yoktu

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
çekilen videoyu whatsapp'dan gönderince evet video bozuluyor ancak aynı videoyu wp'dan dosya gönderimi olarak gönderdiğim de bir sorun yok.

bu arada bana hala güncelleme gelmedi :)
Kamera uygulamasıyla video çekme esnasında da atlamalar yaşanıyor maalesef.

Üst Alt