İnceleme Xiaomi 12t pro Mİ 14 GUNCELLEME CİKTİ

hunk33

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Deniz
Cihazım
Xiaomi 12t pro
Meslek
Pc
Konular
16
Asıl değişiklikler Çin tabanlı romda var. En iyisi eu custom rom kullanmak
Ona gecersem eksileri neler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cok pisman oldum eski sürüme nasil dönecem telefonu şarja takinca cok isinmaya basladi guncellemeden once boyle birsey yoktu

MONAR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poco F6 pro
Meslek
Ticaret
Konular
24
Arkadaşlar herkese selam . Ben super ikonlar geldi zannediyordum ama gelmedi . Sadece klasörleri buyutubiliyorum . İkonlarin boyutlarinda degisiklik ve farklı ikonlar yapamiyorum . Sizdede oylemi . Cihazım garantili 12t pro global

hunk33

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Deniz
Cihazım
Xiaomi 12t pro
Meslek
Pc
Konular
16
Arkadaşlar herkese selam . Ben super ikonlar geldi zannediyordum ama gelmedi . Sadece klasörleri buyutubiliyorum . İkonlarin boyutlarinda degisiklik ve farklı ikonlar yapamiyorum . Sizdede oylemi . Cihazım garantili 12t pro global
Bizdede ayni bir kac gereksiz uygulama yuklemisler duvar kagidi galeri yazi kopyalama bazi ikonlar ve ayarlarda degisiklik baska birsey yok boyutda 5 gb falandi heralde kamera sikintisi arama kaydi hicbirsey koymamislar Eu ve çin romlarinda hepsi var Global versiyon pismanliktir Custom rom yuklemeye zorluyorlar insani

MONAR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poco F6 pro
Meslek
Ticaret
Konular
24
Bizdede ayni bir kac gereksiz uygulama yuklemisler duvar kagidi galeri yazi kopyalama bazi ikonlar ve ayarlarda degisiklik baska birsey yok Global versiyon pismanliktir Custom rom yuklemeye zorluyorlar insani
İyide hocam garantili cihazımı nasil yapayım . Daha 2 ay oldu alalı .

gsli_falc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hnsl
Cihazım
Note 10s
Konular
21
Bizdede ayni bir kac gereksiz uygulama yuklemisler duvar kagidi galeri yazi kopyalama bazi ikonlar ve ayarlarda degisiklik baska birsey yok boyutda 5 gb falandi heralde kamera sikintisi arama kaydi hicbirsey koymamislar Eu ve çin romlarinda hepsi var Global versiyon pismanliktir Custom rom yuklemeye zorluyorlar insani
India romunda da öyle mi acaba

hunk33

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Deniz
Cihazım
Xiaomi 12t pro
Meslek
Pc
Konular
16
İyide hocam garantili cihazımı nasil yapayım . Daha 2 ay oldu alalı .
Bende öyle ama bir sikinti oldugunda garanti servisleri ana karti yanmis deyip yuklu paralar istiyorlar basima gelmisti bende vazgecmistim ana kart nasil yanar dedim bir telefoncuya goturdum ana kart yanmamis sistem kilitlenmis dedi duzelti ozaman 100 tl falan almisti benim icin garanti servsine gerek yok Kendim artik yapabiliyorum

MONAR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poco F6 pro
Meslek
Ticaret
Konular
24
Halbuki global olan romun icini doldurmaları lazımki dünyadaki miui kullananlarda görsün . Ama malesef yok sanirim .

hunk33

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Deniz
Cihazım
Xiaomi 12t pro
Meslek
Pc
Konular
16
İndia rom bilmiyorum

Halbuki global olan romun icini doldurmaları lazımki dünyadaki miui kullananlarda görsün . Ama malesef yok sanirim .
Hic sallamiyorlar belki birdahaki guncellemede yaparlar oda sene gecer

Mecbur türkiyeden aldim normalde bu telefonu bile almazdim fiyati performansina uygun diye aldim Yurt disi bazi istedigim telefonlar vardi onlardada imei direnç degisim sikintilari oldugu icin almadim

MONAR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poco F6 pro
Meslek
Ticaret
Konular
24
İndia rom bilmiyorum

Hic sallamiyorlar belki birdahaki guncellemede yaparlar oda sene gecer
Sende de oylemi hocam bak simdi . Cihaz ozellikleri işlemci ram falan full bildigin gibi ama fps peoblem oluyor bazen . Mesela 120 hz. Surekli kullaniyorum . Menüde bile bazen böyle sabki 90 hatta 60 lık performans veriyor. Arkadasin s22 plusini kullandim akıyor resmen menü

hunk33

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Deniz
Cihazım
Xiaomi 12t pro
Meslek
Pc
Konular
16
Sende de oylemi hocam bak simdi . Cihaz ozellikleri işlemci ram falan full bildigin gibi ama fps peoblem oluyor bazen . Mesela 120 hz. Surekli kullaniyorum . Menüde bile bazen böyle sabki 90 hatta 60 lık performans veriyor. Arkadasin s22 plusini kullandim akıyor resmen menü
Kasma falan yok ama menu akici degildi fazla bende geliştirici seceneklerinden gecis animasyonlarini degistirdim simdi akici

Üst Alt